تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶
کد خبر: ۳۱۹۰۷۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

محمود فکری: صنعت‌نفت را خیلی خوب کنترل کردیم

  سرمربی تیم فوتبال نفت و گاز گچساران گفت: هدفمان کنترل کردن تیم صنعت‌نفت بود که بخوبی اینکار را انجام دادیم.

 محمود فکری پنجشنبه در نشست خبری پس از بازی تیم‌های نفت و گاز گچساران و صنعت‌نفت آبادان اظهار کرد: با توجه به اینکه چند بازیکن آسیب دیده برای این دیدار داشتیم کار سختی پیش روی ما بود و سعی کردیم فضاها را ببندیم و به حریف موقعیت ندهیم و از اشتباهات حریف استفاده کنیم.

وی افزود: در نیمه اول فرصت به حریف ندادیم و از تک فرصت خود استفاده کردیم ولی جایی که نباید اشتباه می‌کردیم فرصت به حریف دادیم و گل تساوی را دریافت کنیم.

سرمربی نفت و گاز گچساران گفت: نیمه دوم هم سعی کردیم روی ضد حملات کار کنیم و به صنعت‌نفت فرصت ندادیم.

فکری بیان کرد: تیم صنعت‌نفت بازیکنان توانمندی در اختیار دارد و حریف را دچار اشتباه می‌کنند اما بچه‌های ما خیلی کم اشتباه داشتند تا از این بازی سخت امتیاز بگیریم.

وی ادامه داد: امشب خیلی از بازیکنان ما برای اولین بار بازی کردند و از آنها تشکر می‌کنم که عملکرد خوبی داشتند.

فکری اظهار کرد: خیلی زود است به صعود فکر کنیم، ما مشکلاتی داریم که اگر مرتفع شود شاید بتوانیم برای صعود رقابت کنیم، ما هنوز دریافتی نداریم و این مساله به ما ضربه زده است.

وی افزود: بچه‌های ما مشکلات زیادی دارند و باید پشتیبانی شویم تا در بازی‌های آینده نتایج بهتری کسب کنیم.

سرمربی نفت و گاز گچساران با بیان اینکه فوتبال ما طی سالیان اخیر رشدی نداشت، گفت: روز به روز افت کردیم، ساختار فوتبال ما با مشکل مواجه است، بازیکن سازی نداریم.

فکری با اشاره به اینکه آبادان مهد فوتبال ایران است، ادامه داد: استعدادهای زیادی در این شهر است و حیف است این تیم با پشتوانه مردمی و نیروی انسانی در لیگ برتر غایب باشد، آبادان می‌تواند هر سال لژیونر صادر کند.

تیم فوتبال نفت و گاز گچساران امشب از هفته چهارم لیگ دسته اول میزبانش صنعت‌نفت آبادان را با نتیجه مساوی یک بر یک متوقف کرد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار