شهرام ملایی هزاروندی، مدیرکل آموزش فنی وحرفهای خوزستان با اشاره به تعاملات و همکاریهای صورت گرفته در سالهای گذشته، اظهار کرد: سازمان آموزش فنی و حرفهای در ساختار نظام آموزشی کشور جایگاه ویژهای دارد؛ این سازمان به عضویت رسمی سازمان جهانی آموزشهای مهارتی و کد دورههای آموزشی آن تحت نظر سازمان جهانی کار تعریف شده است و مدارک صادره از سوی این سازمان اعتبار بین المللی دارد.
وی افزود: آموزشهای فنی وحرفهای میتواند فرد را برا ی احراز شغل و حرفه کسب و کار آماده کند یا کارایی و توانایی را در انجام شغل افزایش دهد.
بالا بردن کیفیت نان
ملایی هزاروندی عنوان کرد: یکی از رویکردهای اداره کل آموزش فنی وحرفهای استفاده متقابل از ظرفیتهای شرکای اجتماعی و ذی نفعان مهارتی و اداره غله و خدمات بازرگانی از اولویتهای راهبردی برای پیشبرد اهداف مشترک سازمانی است.
وی آمادگی اداره کل آموزش فنی و حرفهای خوزستان در راه اندازی اولین نمونه آکادمی استانی در خوزستان برای بالا بردن کیفیت نان در استان را اعلام کرد.
ضعف در حوزه آرد و نان
امید جهان نژادیان، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان نیز ضمن اشاره به اهمیت آموزش مهارتی گفت: استان خوزستان با وجود داشتن ظرفیت و پتانسیل در حوزه زیرساختی ضعفهای مشهودی دارد که در حوزه آرد و نان و کیفیت نان هم این ضعف به چشم میآید.
وی افزود: بر همین اساس دنبال این هستیم که اگر امکان داشته باشد در زمینه بهبود کیفیت نان اتفاق خوبی بیفتد.
آموزشهای مهارتی
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان عنوان کرد: در این مسیر نقش اداره کل
آموزش فنی و حرفهای خوزستان بسیار پر رنگ میباشد و ما به آموزشهای
مهارتی فنی و حرفهای نیازمندیم.
جهان نژادیان با اشاره به اینکه آکادمی ملی نان از سال ۱۳۹۷ موجودیت خود را اعلام کرده است و سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور همراهی بسیار خوبی داشته است، گفت: ما میخواهیم این حرکت در کل کشور اتفاق بیفتد و اولین نمونه آکادمی استانی در استان خوزستان ایجاد شد تا بتوانیم نان خوب را به مردم معرفی کنیم.
وی افزود: در این آکادمی علاوه بر پخت نانهای مختلف، آموزشهای مرتبط مطابق استانداردهای آموزش فنی و حرفهای به نانوایان و متقاضیان جواز کسب نانوایی ارائه و گرفتن پروانه کسب نانوایی منوط به اخذ گواهینامه فنی و حرفهای خواهد شد.