تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۸
کد خبر: ۲۱۴۶۹۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
دانش آموز دزفولی مدال طلای المپیاد زمین‌شناسی را کسب کرد
 مدیر آموزش و پرورش دزفول گفت: سید پارسا علوی یکی از دانش آموزان دزفول موفق به کسب مدال طلای المپیاد زمین شناسی شد.

 رضا محمدی خباز روز شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش دزفول در محل این اداره گفت: سید پارسا علوی دانش آموز دبیرستان تیزهوشان شیخ مرتضی انصاری دزفول موفق به کسب مدال طلای این المپیاد در سال ۹۹ شده است. 
وی افزود: این دانش آموز دزفولی با کسب این مدال ضمن شرکت در مسابقات جهانی چین، می‌تواند بدون آزمون کنکور در رشته و دانشگاه  مورد علاقه خود تحصیل کند. 
مدیر آموزش و پرورش دزفول گفت: همچنین آناهیتا فارابی دانش آموز مدرسه غیرانتفاعی علوی نیز موفق به کسب مدال برنز در المپیاد زمین شناسی شده است. 

این دانش آموزان در نشست شورای آموزش و پرورش دزفول تجلیل شدند.
محمدی خباز در ادامه به مشکل نبود زمین آموزشی در برخی مناطق دزفول اشاره کرد و گفت: هیچ زمین آموزشی در کوی دوالفقار، سعدی، امام رضا(ع) و پیام نور وجود ندارد که باید دید وضعیت زمین های متعلق به آموزش و پرورش به کجا رسیده است.
وی افزود: کوی رسالت و فرهنگ شهر فقط ۲ مدرسه ابتدایی دارند و دبیرستان و راهنمایی ندارند که از شهردار دزفول تقاضا می‌شود درخصوص املاک آموزش و پرورش شفاف سازی کند.
مدیر آموزش و پرورش دزفول درخصوص استفاده از فضاهای متعلق به آموزش و پرورش در راستای درآمدزایی گفت: آموزش و پرورش سرانه جزئی دارد ولی با داشتن اردوگاه‌ها و مغازه‌های مختلف، ظرفیت های زیادی برای درآمدزایی دارد که باید از آنها استفاده شود.
وی افزود: اگر این ظرفیت‌ها به خوبی سازماندهی شوند می‌توان برای جذب سرمایه از آنها بهره برد.
محمدی خباز بیان کرد: اردوگاه قاضی یکی از این فضاها است که با وجود چند هکتار زمین درآمد آنچنانی ندارد.
محمدی خباز اظهارداشت: در حالی که این اردوگاه ۲۰۰ میلیون ریال درآمد دارد هزینه های آن ۲ برابر است که باید با اجرای طرح‌های فرهنگی در راستای درآمدزایی این اردوگاه اقدام کرد.

محمد رضا شیرین صحرایی کارشناس مسوول مشاوره مدیریت آموزش و پرورش دزفول نیز در این نشست  گفت: قبلا به علت حضوری بودن کلاس‌های آموزشی و تماس چهره به چهره با دانش آموزان، معلمان در جریان مشکلات آنها قرار می‌گرفتند ولی اکنون  به علت محدودیت های کرونایی و آموزش‌های آنلاین محدودیت هایی ایجاد شده است.
وی افزود: در فضای شاد نیز درددل هایی بین دانش آموزان و معلمان انجام می‌شود ولی برخی از این مداخلات خارج از زمان تدریس انجام می‌شود که باید وجهه قانونی داشته باشد.
شیرین صحرایی اظهارداشت: مواردی چون خودکشی، اعتیاد، سوء استفاده و بدسرپرستی در بین خانواده ها وجود دارد که باید کارگروهی در این خصوص تشکیل و با همکاری ادارات مختلف برای حل این مشکلات و مداخله در بحران اقدام شود.

استفاده بهینه از فضاهای طبیعی باعث سرمایه گذاری در دزفول می‌شود
علی فرهمندپور فرماندار ویژه دزفول نیز در این نشست با اشاره به تشکیل کمیسیون اجتماعی در این شهرستان گفت: استفاده بهینه از فضاهای طبیعی می‌تواند فرصت سرمایه گذاری خوبی در سطح شهرستان فراهم کند. 
وی افزود: به دلیل اینکه جاذبه ای درخصوص دفاع مقدس ایجاد نکرده ایم با وجود ظرفیت‌های فراوان در این حوزه، هنوز دزفول در مسیر راهیان نور قرار نگرفته است.
فرهمندپور اظهارداشت: هنوز بیمارستان زیرزمینی یازهرا بین ۲ متولی مانده و اقدامی برای ساماندهی آن نشده است در حالی که باید از این ظرفیت‌های خاص استفاده کرد.
وی در خصوص زمین ها و املاک متعلق به آموزش و پرورش نیز گفت: علاوه بر تغییر ساختاری باید با توجه به شرایط اقتصادی فعلی ناشی از کرونا معیشت مردم را در نظر بگیریم.
فرماندار ویژه دزفول بر ضرورت اجرای قانون و توجه به وضعیت اقتصادی شهروندان تاکید کرد و درخصوص نبود  زمین آموزشی گفت: نبود زمین در برخی مناطق دزفول در کمیسیون عمران فرمانداری مطرح خواهد شد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار