تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۰
کد خبر: ۲۶۶۱۰۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
تلاش برای بازگشایی خیابان امیرکبیر آبادان تا پایان هفته جاری
 معاون فنی و امورزیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند، گفت: اگر شهرداری آبادان بتواند زیرسازی معابر را سریع‌تر انجام دهد، تا پایان هفته شاهد بازگشایی خیابان امیرکبیر (امیری) آبادان که ساختمان تخریب شده متروپل در آن واقع است خواهیم بود.

پژمان فرجی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در خصوص میزان پیشرفت فیزیکی بهسازی خیابان‌های اطراف ساختمان متروپل بیان کرد: پس از تخریب کامل سازه متروپل دستگاه‌های اجرایی مرتبط در تلاش هستند تا هرچه سریع‌تر زیرساخت‌های آسیب دیده احیا ، و این خیابان اصلی بازگشایی شود.
وی با بیان اینکه خیابان سعدی آبادان نیز به لحاظ زیرساخت‌ شبکه فاضلاب پس از حادثه فروریختن متروپل دچار آسیب جدی شده است، افزود: میزان خرابی‌ ایجاد شده در خیابان سعدی و تقاطع سپه بیش از انتظار است، اما همه دستگاه‌های متولی در تلاش هستند تا کار سریع‌تر جمع شود.
معاون فنی و امورزیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند بیان کرد: در خیابان امیرکبیر نیز کار با جدیت تمام در حال انجام است.شبکه مخابراتی خیابان امیرکبیر دچار آسیب جدی شده بود و باید تمام کابل‌ها عوض می‌شد.
فرجی گفت: مشکل مخابراتی این منطقه حل شده و هم اکنون جدول بندی و کفپوش معابر خیابان امیرکبیر توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در حال انجام است.

وی افزود: فقط زیرسازی معابر خیابان امیرکبیر باقی مانده که اگر شهرداری بتواند آن را سریع‌تر انجام دهد و دستگاه‌های اجرایی عملکرد کاملی داشته باشند،تا پایان هفته جاری، شاهد بازگشایی این خیابان خواهیم بود.
معاون فنی و امورزیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند در خصوص عملکرد این سازمان در مواجهه با مشکلات عمرانی به‌ویژه آب گرفتگی معابر نیز گفت:سازمان منطقه آزاد اروند تعدادی پروژه‌های شاخص و کلی دارد که در راستای مسوولیت‌های اجتماعی خود به آنها پرداخته و بسیاری از آنها در حال شروع و انجام است اما امور مربوط به خدمات شهری، جزو وظایف شهرداری‌ها است.
وی با بیان اینکه سازمان منطقه آزاد اروند هیچ مسوولیتی در قبال خدمات دهی معابر و دفع آب‌های سطحی ندارد اما همیشه پای کار بوده و در این راستا دیگر دستگاه‌های متولی ملزم به انجام وظایف ذاتی خود هستند، ادامه داد: هم اکنون در هشت محله آبادان و چهار منطقه خرمشهر درگیر بهسازی معابر شهری و جمع‌آوری آب‌های سطحی هستیم.
فرجی با بیان اینکه سازمان منطقه آزاد اروند با تمام توان و با توجه به اعتبارات و درآمدهای محدود و کاستی‌هایی که وجود دارد برخلاف وظیفه ذاتی خود در حال خدمات رسانی است، گفت:در بحران آبگرفتگی اخیر ناشی از بارندگی‌ها توانستیم هماهنگی‌ بین دستگاه‌ها ایجاد و از ارگان‌هایی نظیر اداره بندر و پالایشگاه تجهیزات کمکی برای مجموعه شهرداری و آبفا تهیه کنیم.
وی حضور سازمان منطقه آزاد اروند در خصوص پشتیبانی و پدافند غیرعامل در کنار دیگر مجموعه‌های شهری را پررنگ دانست و افزود: در مناطقی که در حال بهسازی معابر هستیم موضوع دفع آب‌های سطحی پیش‌بینی شده و این مهم در پروژه‌های اصلاح و بهسازی اعمال می‌شود.
معاون فنی و امورزیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند گفت: شهرستان‌های آبادان و خرمشهر سال‌هاست دچار مشکلات زیرساختی بسیاری هستند که در چند سال برطرف نمی‌شوند و بر این اساس باید عزمی بین تمام دستگاه‌های اجرایی ایجاد شود و همه به وظایف خود عمل کنند و سازمان منطقه آزاد اروند نیز به عنوان یک نهاد حاکمیتی وظایف مدیریتی و کلان خود را انجام خواهد داد.

منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) است که در محل تلاقی دو رودخانه اروند و کارون واقع است.
این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت با داشتن ظرفیت های مناسب نظیر حمل و نقل جاده‌ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.


مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار