تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۹
کد خبر: ۷۹۸۷۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
كياني​زاده: برای رسیدن به درآمد پایدار به دنبال تاسیس شرکت هستیم
مديركل ورزش و جوانان خوزستان گفت: برای رسیدن به درآمد ثابت و پايدار به دنبال تاسیس شركتي به اسم اداره‌كل و هيات​هاي ورزشي هستیم.

فرامرز كياني​زاده در جلسه هم​انديشي وضعيت ورزش بانوان با نواب ریيسان هيات​هاي ورزشي استان كه روز گذشته (دوشنبه) در اداره‌كل ورزش و جوانان خوزستان برگزار شد، اظهاركرد: زماني كه من كارم را آغاز كردم، آخرين پولي كه اداره‌كل ورزش و جوانان استان به هيات​هاي استانی و ادارات شهرستاني تزريق كرده بود، به فروردين ماه سال 91 برمي​گشت و عملا از اين تاريخ به بعد هيچ پولي به هيات​ها تزريق نشد و سال 92 هم حتي هدف​گذاري​ها به دليل مشكلات مالي محقق نشدند.

وي افزود: در هر صورت تقريبا طي دو سال به دليل عدم اعتبار، هيات​هاي استاني و شهرستاني با بی‌پولي كار كردند و برخي از هيات​ها با اين شرايط به خاطر آبرو و حيثيت خودشان كار كردند و برخي هيات​ها نیز كاري انجام ندادند که ما هم خيلي اصرار نداشتيم و اين يكي از مشكلاتی بود كه من در زمان آغاز کارم با آن مواجه بودم. يكي ديگر از مشكلات هم بدهي​هايي بود كه وجود داشت كه من هميشه چه زماني كه معاون اداره‌کل بودم و چه اكنون كه مديركل هستم، بدهي​هاي هيات​ها را بدهي خودم می‌دانستم و مي​دانم، چرا كه در واقع هيات​ها به صورتي كار ما را انجام مي​دهند و با توجه به اين موضوع، هيچ​ وقت خودم را از هيات​ها جدا ندانسته​ام.

مديركل ورزش و جوانان خوزستان گفت: اعتباري كه وزارت ورزش و جوانان در سال 93 به ما داد، مبلغ 450 ميليون تومان بود و اين در حالي بود كه فقط هيا​ت​هاي شنا، كشتي و جانبازان و معلولان استان، مبلغ 500 ميليون تومان بدهي داشتند و كار در چنين شرايطي بسیار سخت است، چرا که ما ساير هيات​ها را هم داشتيم، ضمن اين‌كه بدهي​هاي متفرقه ديگري هم وجود داشت.

وي در ادامه بيان‌كرد: امسال پس از هفت​، هشت سال باز هم بحث واگذاري اماکن ورزشي به بخش خصوصي مطرح شد و به استان​ها اعلام شد كه طي اطلاعيه​اي، اين اماكن را واگذار كنيد ولی ما مخالف اين موضوع بوديم و خوشبختانه با همكاري استاندار خوزستان، تمام مكان​هاي ورزشي​مان را به هيات​ها داديم و اگر به اين‌ صورت نمي​شد، هيات​ها براي برگزاري مسابقات و اردوهاي​شان با مشكلاتي مواجه مي​شدند.

كياني​زاده عنوان‌كرد: از ديگر كارهايي كه طي اين مدت انجام داده​ايم، در بخش هدف​گذاري‌ بود که اين هدف‌گذاري را تقريبا با 41 هيات ورزشي انجام داديم. به هر حال اگر هيات​ها در همان ابتداي سال برنامه هدف‌گذاري​شان را انجام دهند، مي​توانند طبق آيتم​ها كار كنند. ما طبق اين هدف​گذاري، اعلام كرديم كه هيات​ها موظف هستند برنامه​هاي خود را عملياتي و محقق كنند، ضمن اين‌كه اداره‌كل نیز خودش را موظف می‌کند تا طي دو تا سه نوبت به طور مثال 50 ميليون تومان به هيات مربوطه پرداخت كند.  از ابتداي سال تاكنون به برخي هيات​ها طبق فعاليت​شان تا 60 درصد هم پرداخت شده است. به هر حال اين هدف​گذاري از سوي ما محقق شده است و اميدواريم اين هدف​گذاري از سوي هيات​ها نيز محقق شده باشد. اميدوارم اين هدف​گذاري​ها در بخش بانوان نيز اتفاق افتاده باشد.

وي افزود: من بر اساس همين هدف​گذاري به استاندار خوزستان در جمع رسانه​ها قول دادم كه استان خوزستان در سال 93 در ارزيابي ادارات كل استان​ها، به عنوان استان برتر شناخته شود كه فكر مي​كنم به احتمال بسيار هم اين اتفاق خواهد افتاد و البته دو ماه ديگر نيز فرصت داريم تا برخي از كم​كاري​ها را جبران كنيم.

مديركل ورزش و جوانان خوزستان با اشاره به راه​اندازي اداره ورزش و جوانان اهواز، عنوان‌كرد: به شخصه معتقدم كه اگر روند به همين صورت پيش برود، اين اداره و هيات​هاي ورزشي اهواز طي يكي دو سال آينده قطعا با توجه به پتانسيل بسياري كه شهرستان اهواز در بخش​هاي نيروي انساني و مالي دارد، مي​توانيم شاهد نتايج خوبي در آسيا و ايران باشیم.

وي بيان‌كرد: كار ديگري كه ما انجام داديم، تجليل از قهرمانان بود كه در گذشته سالي يك‌ بار اتفاق مي​افتاد و البته برخي سال​ها هم انجام نمي​شد ولي ما به دليل اين‌كه اين ضعف جبران و انگيزه​اي در ورزشكار ايجاد شود تصميم گرفتيم كه اين مراسم را هر سه ماه يك بار برگزار كنيم كه سه ماه اول و دوم سال را انجام داديم و قصد داريم سه ماه سوم را هم برگزار كنيم. با اين‌كه اين كار بسيار سنگين است ولي امتياز آن اين است كه زماني كه در سه ماه اول از يك قهرماني تجليل كرديم، اين انگيزه در او ايجاد مي‌شود تا در ماه​هاي بعد هم افتخاراتي را براي استان كسب كند.

كياني​زاده در بخش ديگري از صحبت​هايش به راه​اندازي شوراي ورزش استان اشاره‌كرد و گفت: پس از اين شورا، پارلمان ورزشي خوزستان را هم براي اولين بار در كشور راه​اندازي كرديم. راه​اندازي شوراي ورزش استان و شهرستان​ها، توانست برخي از مشكلات ما را حل كند و باتوجه به تاكيداتي كه استاندار خوزستان به فرمانداران شهرستان​ها داشت، اكنون همه به دنبال انجام كار ورزشي هستند.

وي بيان كرد: طي اين مدت پايگاه قهرماني و كلینيك ورزشي استان را هم راه​اندازي كرديم. با توجه به اين‌كه اعتقاد ما بر اين است كه استان خوزستان ظرفيت و توانايي انجام كارهاي بزرگ را دارد، ميزباني مسابقات کشتی فرنگی باشگاه​هاي جهان را هم بر عهده گرفتيم. ضمن اين‌كه از نهم تا دوازدهم اسفندماه نيز ميزبان رقابت​هاي پهلواني و زورخانه​اي و كشتي پهلواني در خرمشهر هستيم. متاسفانه مشكلات ما در ساخت و سازها خيلي زياد است و مكان​هاي‌مان خيلي فرسوده و قديمي هستند و ميزباني مسابقات جهاني و آسيايي بهانه​اي است تا بتوانيم این مكان​ها را بازسازي كنيم. به هر حال برگزاري اين رقابت​ها محاسني را براي شهرستان ميزبان خواهد داشت.

مديركل ورزش و جوانان خوزستان گفت: اعتقادمان اين است كه ورزش نياز به درآمد ثابت و پايدار دارد تا هيات​ها بر اساس آن درآمد، بتوانند برنامه​ريزي كنند و به آينده اميدوار باشند. رسيدن به اين درآمد ثابت از چند طريق مي‌تواند به دست آيد كه ما در حال انجام چند کار هستيم و البته در اين راستا نياز به زمان داريم. يكي از كارهايي كه به دنبال آن هستيم، تاسيس شركت است كه مي​تواند راه​اندازي تعاوني يا شركت پخش خصوصي باشد و من به دنبال اين هستم كه شركتي به اسم اداره‌كل و هيات​هاي ورزشي داشته باشيم كه تمام درآمد آن شركت، براي هيات​ها باشد.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار