تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۷
کد خبر: ۶۹۱۱۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اجرای‌طرح ویزیت رایگان بیماران در مناطق محروم

به مناسبت روز پزشک ۲۲ کاروان سلامت، به منظور ارائه خدمات رایگان پزشکی به مناطق محروم شهری و روستایی خوزستان اعزام شده‌اند.

علی خدادادی اظهار کرد: به تأسی از سیره ائمه اطهار(ع) و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و دولت خدمتگزار، جمعیت هلال احمر خورستان در حد توان برای محرومیت‌زادیی در سطح استان تلاش می‌کند. در همین راستا، از اول شهریور که روز پزشک و روز بزرگداشت ابوعلی سینا نامگذاری شده است، طرح ویزیت رایگان بیماران در مناطق محروم استان به مدت 3 روز اجرا شد.

وی با اعلام تمدید این طرح تا چند روز آینده، اظهار کرد: ویزیت رایگان بیماران محروم در استان توسط 22 کاروان سلامت انجام می‌شود. این کاروان‌ها که متشکل از 2 پزشک، 2 پیراپزشک (پرستار و ماما) به همراه 4 نفر نیروی اجرایی از داوطلبان خیر جمعیت هلال احمر هستند به مناطق محروم شهری و روستایی استان اعزام شده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان ادامه داد: علاوه بر ویزیت و داروی رایگان، بسته‌های بهداشتی و فرهنگی نیز به مردم این مناطق تقدیم می‌شود.

خدادادی شیوه دیگر اجرای این طرح را خانه‌های داوطلبی جمعیت هلال احمر در استان دانست و گفت: بیش از 140 خانه داوطلبی در محلات، حسینیه‌ها، بازار و ... در سطح استان فعال هستند که در طول سال افراد محروم و مستمند را شناسایی و بیماران نیازمند را به پزشکان داوطلب جمعیت هلال احمر استان معرفی می‌کنند تا از خدمات رایگان پزشکی بهره‌مند شوند.
:
:
:
آخرین اخبار