تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۳
کد خبر: ۶۳۲۹۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بی‌توجهی مسئولان خوزستانی به‌رشته راگبی

رئیس کمیته راگبی استان خوزستان از بی توجهی مسئولان استانی به این رشته پرهیجان گله کرد و اعتقاد دارد این رشته در خوزستان می تواند توسعه ای مناسب داشته باشد.

سیروس داوودی به تشریح فعالیت های رشته راگبی در خوزستان پرداخت و اظهار کرد: فعالیت راگبی از اواخر سال 83 شروع شد. در این مدت بازیکنان زیادی به تیم ملی معرفی کردیم که آخرین نفر آن در بخش بانوان «فائزه خلفی» عضو تیم بانوان راگبی هفت نفره اعزامي به هندوستان است. در بخش آقايان هم اکنون شهاب بلالی و یوسف جلالی همراه تیم راگبی 15 نفره دو ملي پوش خوزستاني هستند كه به مسابقات آسیایی دوحه قطر اعزام شده اند.

وی بیان کرد: همه دست اندرکاران و بازیکنان تیم ملی راگبی ١٥ نفره کشور از استان فارس هستند. به دلیل اینکه از استانداری گرفته تا اداره کل ورزش و جوانان و نمایندگان مردم استان فارس از این تیم حمایت می کنند. تيم استان فارس با عنوان تيم ملي ايران در مسابقات حضور دارد. البته دو بازیکن از استان خوزستان و یکي دو بازیکن از استانهای دیگری به عنوان بازيكن كمكي در این تیم حضور دارند.

رئیس سازمان ليگ راگبی کشور افزود: سال 88 المپیاد ایرانیان را برگزار کردیم که راگبی خوزستان مدال برنز گرفت ولی 400 ورزشکار پذیرش کردیم. تیم ملی ایران در اندونزی قهرمان آسیا شد و از گروه سی آسیا به گروه بی صعود کرد.

کمک چندانی به راگبی خوزستان نشد

داوودی عنوان کرد: امسال لیگ هفت نفره بانوان و آقایان و لیگ 15 نفره آقایان را در كشور  پيش رو داريم. در این لیگ بیشتر استانها حضور دارند. انتظار داریم با توجه به برگزاری لیگ کشوری، مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان تیم را کمک کند اگر چه در زمان وی به تیم راگبی کمک چندانی نشد.

رئیس کمیته راگبی خوزستان درباره برنامه های درنظر گرفته شده برای امسال استان خوزستان اظهار کرد: در نظر داریم به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، مسابقات راگبی ساحلی برگزار کنیم. جام چهار جانبه ماه مبارک رمضان را در دستور کار داریم. دهه فجر مسابقات سه جانبه و چهار جانبه ی راگبی هفت نفره خواهیم داشت که انتظار داریم مدیریت ورزش استان با حمایت های مالی و جانبی خود ما را مورد حمايت قراردهد در غير اين صورت قادر به برگزاری این مسابقات نخواهيم بود و از شرايط ميزباني و مزاياي آن محروم مي مانيم.

حامی مالی نداریم

داودی به حامیان مالی تیم های راگبی استانها اشاره کرد و گفت: تیم فارس در مسابقات با کمک کننده مالی خود شرکت می کند اما خوزستان که قطب صنعتی کشور است و بیشترين بودجه کشور هم از این استان تامین می شود حمایت کننده ندارد. چرا مسئولان استان حمایت از تیم های ورزشی را در دستور کارهای خود قرار نمی دهند؟ تیم راگبی تبریز چندين سال با حمایت شهرداری، تیم راگبی خراسان با حمایت اتوبوسرانی شهرداری و راگبي رشت با حمايت شهرداري در مسابقات شرکت می کند. حداقل انتظار داريم شوراي شهر و شهرداری اهواز هم از تیم راگبی اهواز حمایت مالی و جانبی کنند. اين پسنديده نيست كه تيم فارس و ساير استان ها بدين گونه مورد حمايت قرارگيرند اما اداره كل ورزش خوزستان نتواند كمك كند و حتي وقتي براي رسيدگي به اين موضوع قرار ندهد.

وی تصریح کرد: سال 89 تعداد 47 نفر به اردوی تیم ملی فرستادیم. تا حال 10 بازیکن به تیم ملی داده ایم. در اين چند سال هميشه جزو 4 تیم برتر با عناويني مثل نايب قهرماني بوده ایم ولی امسال احساس می کنیم که جزو ضعیف ترین تیمها هستیم زیرا هیچگونه حمایتی نشده ایم. هنوز بعد از گذشت 10 سال یک دفتر کار و زمین اختصاصی نداریم. تیم بانوان در زمین جانبازان که ابعاد راگبی ندارد در هفته یک جلسه تمرین می کند.

وی افزود: مریم بوستانی مسئول تیم راگبي بانوان لالی، دو تیم بانوان هفت نفره را راه انداخته است و مسابقه برگزار می کند بدون اینکه کمک مالی دریافت کند اما تا چه زمان می تواند ادامه دهد. مبلغ قابل توجهی از هزينه هاي كميته راگبی استان روی دست ما مانده كه بايستي پرداخت شود. همچنین کلانشهر اهواز دو تیم 7 نفره بانوان دارد ولی زمین ندارد. برای استعداد یابی نیاز به زمین وحمايت مالي است.

رئیس كميته راگبي خوزستان ادامه داد: برای نخستین بار رشته تك راگبی را در مدارس اهواز راه اندازی کردیم و برای این کار از مدرسه راهنمایی پسرانه نويد صالحین اهواز شروع کردیم. رشته تک راگبی مخصوص بچه های 12 تا 16 سال است. می خواهیم بچه های مدارس را فعال کنیم که از کرختی و محدويت فضاي آپارتمان نشینی دربیایند. لازم است معاونت ورزش آموزش و پرورش استان کمک کند. پیشنهاد داده ایم مربیان ورزش مدارس را معرفي کنند تا بتوانيم آنها را آموزش دهیم. قول هایی هم گرفته ایم.

مرجع / مـهـر
برچسب ها: راگبی
:
:
:
آخرین اخبار