استاندار خوزستان گفت: تشکیل ستاد توسعه خوزستان به دنبال برگزاری نشست با هیات دولت، برنامه ریزی شده و نظر رییس جمهور بر این است که برای بررسی مسائل و موارد مختلف به این استان سفر کنند.
محمدرضا موالیزاده شامگاه یکشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در سرسرای استانداری خوزستان بیان کرد: طبق دستور رییس جمهور مقرر شد که نخستین نشست استانی هیات دولت در خوزستان تشکیل شود و باید از این تصمیم به عنوان یک فرصت برای استان، نهایت بهره گیری را به عمل آورد.
وی گفت: اعضای هیات دولت در این سفر با فعالان اقتصادی خوزستان دیدار و نشست خواهند داشت و در همین راستا از فعالان این حوزه درخواست میشود که از هم اکنون مجموعه اقدامات بخش خصوصی در زمینه های مختلف را احصا کنند.
موالی زاده تاکید کرد: فعالان اقتصادی خوزستان باید چالش های موجود را مشخص کنند و پیشنهادات و انتظارات خود را به صورت جمع بندی به هیات دولت ارایه دهند و بخش خصوصی نیز باید برای بهبود فعالیت خود در استان پیشنهادات، انتظارات و امتیازات مورد نیاز را اعلام نمایند.
استاندار خوزستان اظهار کرد: جمع بندی برنامه ها و پیشنهادات در بخش خصوصی بر عهده رییس اتاق بازرگانی اهواز است و بخش های مختلف مرتبط با حوزه اقتصاد نیز یک نقشه راه مفید بری اقتصاد استان تهیه کرده و در سفر هیات دولت به خوزستان ارایه دهند.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: پس از سفر استاندار به تهران و برگزاری جلسات، مقرر شد هیات دولت در خوزستان حضور یابد، زمان دقیق این سفر هنوز مشخص نیست اما به احتمال زیاد ۲ تا سه هفته آینده شاهد این اتفاق باشیم.