تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵
کد خبر: ۳۲۳۱۰۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پلمب ۲ واحد شیرینی‌پزی غیربهداشتی در اهواز

 - معاون دادستان مرکز خوزستان گفت: یک کارگاه زیرزمینی و یک واحد شیرینی‌پزی متخلف در اهواز به دلیل تهدید سلامت عمومی پلمب و مالک یکی از آن‌ها بازداشت شد.

 ، علی بیرانوند بیان کرد: در راستای اجرای برنامه‌های کارگروه قضایی و حقوقی برای مقابله با اصناف غیر بهداشتی، تیمی متشکل از نماینده دادستان مرکز استان، کارشناسان بهداشت، اصناف، اداره صمت،تعزیرات حکومتی، اماکن و جهاد کشاورزی از ۲واحد تولیدی بازدید کردند.

وی افزود: در این بازدیدها، یک کارگاه زیرزمینی شیرینی‌پزی که بدون مجوز و با شرایطی به‌ شدت غیربهداشتی فعالیت می‌کرد شناسایی و پلمب شد.

معاون پیشگیری و حقوق عامه دادستان مرکز خوزستان گفت: وضعیت این کارگاه به اندازه‌ای نامناسب بود که تهدید مستقیم برای سلامت مصرف‌کنندگان محسوب می‌شد و به همین دلیل مالک آن با دستور قضایی بازداشت شد.

وی ادامه داد: در یک واحد شیرینی‌پزی دیگر نیز چندین تخلف بهداشتی شامل نگهداری نامناسب مواد اولیه و استفاده از تجهیزات آلوده مشاهده شد که با تصمیم نهادهای نظارتی، این واحد نیز بلافاصله تعطیل شد.

بیرانوند تصریح کرد: این اقدامات پیام روشنی برای واحدهای صنفی دارد، رعایت اصول بهداشتی الزامی است و دستگاه قضایی با هرگونه بی‌توجهی در این زمینه برخورد قاطع خواهد کرد.

وی در ادامه از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز یا تخلف بهداشتی، موضوع را به مراجع نظارتی و دستگاه قضایی اطلاع دهند تا اقدامات لازم انجام شود.

 دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شادگان پیش از این از پلمب یک تالار پذیرایی در این شهرستان به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر خبر داد و گفت: موضوع در حال بررسی کارشناسی است و نتایج نمونه‌برداری‌ها اعلام خواهد شد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار