تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۲
کد خبر: ۳۲۲۰۹۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۲ سانحه رانندگی هنگام باران ۱۲ مصدوم در خوزستان برجا گذاشت

  رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از وقوع دو سانحه رانندگی در استان خبر داد؛ حوادثی که در مجموع ۱۲ مصدوم بر جای گذاشت و هم‌زمان با آغاز بارندگی‌ رخ داد.

 مهران احمدی بلوطکی عصر امروز شنبه در گفتگویی رسانه‌ای اظهار کرد: ستاد هدایت عملیات بحران (EOC) از بروز دو سانحه رانندگی در محورهای خوزستان در روز شنبه ۲۴ آبان‌ماه خبر داده که طی آن ۱۲ نفر مصدوم شده‌اند.

نخستین حادثه ساعت ۱۷:۰۰ در محور قلعه‌تل – باغ‌ملک روبروی پمپ بنزین آقایی رخ داد. در این سانحه، یک دستگاه پژو ۲۰۶ دچار حادثه شد و ۶ نفر از سرنشینان آن چهار خانم ۵۴، ۳۱، ۸۰ و ۵۰ ساله و ۲ آقا ۴۱ و ۶۷ ساله مصدوم شدند. تیم‌های اورژانس با اعزام دو کد آمبولانس ۱۱۵، مصدومان را به بیمارستان شهید طباطبایی باغ‌ملک منتقل کردند.

دومین سانحه نیز ساعت ۱۸:۳۰ در محور باران‌گرد – ایذه و ۵۰ متر پس از باران‌گرد رخ داد. در این حادثه برخورد یک دستگاه سمند با یک خودروی ساینا منجر به مصدومیت ۶ نفر شد؛ شامل چهار خانم ۴۷، ۵۷، ۵۳ و ۶۴ ساله و ۲ آقا ۴۳ و ۴۱ ساله. با وجود حضور دو تیم عملیاتی اورژانس و انجام اقدامات درمانی اولیه، مصدومان به دلیل عدم رضایت از انتقال، درمان را در محل دریافت کردند.

احمدی بلوطکی با هشدار درباره خطرات رانندگی در شب و بارندگی گفت: کاهش دید افقی، انعکاس نور چراغ‌ها روی سطح خیس جاده و لغزندگی آسفالت، احتمال تصادف را افزایش می‌دهد. رانندگان باید با سرعت مطمئنه حرکت کرده، فاصله ایمنی را بیشتر رعایت کنند و از چراغ‌های اصلی و مه‌شکن برای بهبود دید استفاده کنند.

مرجع / مـهـر
:
:
:
آخرین اخبار