رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: عملیات اجرایی توسعه زعفران در شهرستان دزپارت از هفته نخست شهریور آغاز شده و هماکنون مراحل پایانی آن در حال انجام است. این طرح در سطح ۵ هکتار اجرا میشود که با تحقق آن، سطح زیرکشت زعفران استان از ۲۸ هکتار به ۳۲ هکتار خواهد رسید.
جواد سلطانی کاظمی اظهار کرد: از میزان توسعه جدید، ۳.۵ هکتار با تأمین اعتبار دولتی و مشارکت بهرهبرداران انجام میشود و ۱.۵ هکتار دیگر نیز توسط کشاورزان بهصورت خوداجرایی کشت خواهد شد.
وی افزود: بخش عمده پیاز زعفران موردنیاز این توسعه، از مزارع پنجساله دزپارت تامین میشود که بهدلیل شرایط اقلیمی و محیطی مطلوب، قابلیت بالایی در تولید پیاز سالم و قوی دارند.
ا بنا بر اعلام سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در روز سهشنبه اول مهرماه، سلطانی کاظمی با اشاره به اینکه بخش عمده محصول زعفران استان در شهرستان دزپارت تولید میشود، گفت: در سالهای اخیر، پایلوتهای استعدادسنجی کشت زعفران در شهرستانهای حاشیه جنوبی زاگرس از جمله باغملک، اندیکا، ایذه و لالی ایجاد شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ادامه داد: با حمایتهای انجامشده در زمینه توسعه زعفران، برگزاری جشنوارههای سالیانه برداشت محصول و تدوین خوشه صنعتی این گیاه دارویی، اقدامات موثری در مسیر برندسازی و معرفی زعفران خوزستان در سطح کشور صورت گرفته است.
وی بیان کرد: برداشت محصول زعفران در استان خوزستان هر ساله از اواخر آبان آغاز و تا پایان آذر ادامه دارد.