تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
کد خبر: ۳۱۹۲۹۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

معاون استاندار خوزستان: هویت ملی دانش‌آموزان تقویت شود

معاون سیاسی، اجتماعی استانداری خوزستان گفت: معلمان و اولیا در راستای تحقق هدف ملی که همان ارتقای سطح علمی دانش‌آموزی است نهایت تلاش خود را داشته باشند و برای تقویت هویت ملی دانش‌آموزان گام بردارند.

 حبیب اله فضل‌اله‌پور سه‌شنبه در آیین نواختن زنگ سراسری بازگشایی مدارس خوزستان با شعار «توسعه عدالت، برای ایران، برای مدرسه» که به صورت نمادین در مدرسه دخترانه حدیث اهواز برگزار شد بیان کرد: ریل‌گذاری خوبی برای اجرای  طرح‌های بهبود شرایط آموزشی و تعلیم دانش‌آموزان استان انجام شده و در بلند مدت اثر گذار خواهد بود.

وی ارتقای معرفت‌های اجتماعی، تقویت ارتباط اولیا و معلمان و ارتباط گیری مدارس با سایر نهادها را بسیار مهم و قابل توجه دانست.

فضل‌اله‌پور عنوان کرد: ضروری است تصویر بسیار بهتری از آموزش و پرورش استان به دنیای بیرون نمایش داده شود چون جلوه امروز این نهاد آموزشی چندان مطلوب نیست و باید فعالان این حوزه عملکرد بهتری را در این مجموعه داشته باشند.

معاون سیاسی، اجتماعی استانداری خوزستان اظهار کرد: ظرفیت‌های بزرگی در استان به واسطه دارا بودن افراد فرهیخته و علمی وجود دارد که باید از آن برای بهبود شرایط آموزشی استان کمک گرفت.

در ادامه این آیین مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: امروز در ۹ هزار مدرسه خوزستان پذیرای یک میلیون و ۱۱۵ هزار دانش آموز هستیم و حدود ۷۵ هزار نیروی فرهنگی وظیفه خدمت به آن‌ها را دارند.

ناصر علی‌فر ادامه داد: حضور و حمایت دولت از آموزش و پرورش باعث پیشرفت هر چه بیشتر این مجموعه و موفقیت دانش‌آموزان خواهد شد.

خوزستان رتبه نخست کشور به لحاظ جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار