تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱
کد خبر: ۳۱۷۵۰۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نماینده اندیمشک: ۷۰ هکتار زمین راه‌آهن در شهر بلاتکلیف مانده است

نماینده مردم اندیمشک در مجلس با اشاره به کمبود شدید زمین برای ساخت مسکن در این شهرستان گفت: ۷۰ هکتار زمین متعلق به راه‌آهن و اراضی وسیع سازمان آب و برق در اطراف سدها بدون استفاده مانده و نیازمند مولدسازی هستند.

 

جهانبخش قلاوند به تشریح چالش‌های توسعه شهری در این شهرستان پرداخت و با تاکید بر ضرورت مولدسازی زمین‌های بدون استفاده گفت: مولدسازی زمین‌های بلااستفاده در اندیمشک فرصتی تاریخی برای توسعه و تحول این شهرستان است. متأسفانه امروز با کمبود شدید زمین برای ساخت مسکن مواجه هستیم.

قلاوند با بیان اینکه هیچ زمین مناسبی برای ساخت مسکن در شهر اندیمشک وجود ندارد، افزود: درسال‌های گذشته استفاده از زمین پادگان‌ها برای مسکن مطرح شد که به دلیل مرغوب بودن کیفیت خاک، اقدامی نادرست بود. بسیاری از زمین‌های قابل استفاده نیز قبلاً واگذار شده‌اند.

نماینده اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مالکیت سازمان آب و برق خوزستان بر بخش وسیعی از اراضی اطراف سدهای دز و بالارود اظهار داشت: این زمین‌های گسترده هیچ ارزش افزوده‌ای برای شهر ایجاد نکرده‌اند و باید مورد بازنگری قرار گیرند.  

وی از بلاتکلیفی 70 هکتار زمین متعلق به راه‌آهن در داخل شهر خبر داد و گفت: تاریخ اندیمشک با راه‌آهن گره خورده، اما امروز این زمین‌ها نه تنها بی‌استفاده مانده، بلکه به تهدیدی برای شهروندان تبدیل شده‌اند.

قلاوند با انتقاد از قدیمی بودن طرح جامع شهر اندیمشک خاطرنشان کرد: آخرین طرح جامع این شهر متعلق به سال 1365 است و عدم به‌روزرسانی آن موجب شده توسعه شهر با نیازهای کنونی همخوانی نداشته باشد.  

وی در پایان بر لزوم همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط برای آزادسازی و بهره‌برداری از زمین‌های بلااستفاده تأکید کرد و گفت: این زمین‌ها می‌توانند به حل بحران مسکن و توسعه پایدار شهر کمک کنند.

مرجع / تسنیم
:
:
:
آخرین اخبار