رئيس پليس آگاهي استان خوزستان از دستگیری باند سارقان مسلح در این استان خبر داد.
به گزارش
خوزنیوز و به نقل از پايگاه خبری پلیس، سرهنگ " سهراب حسين نژاد "در بیان جزئيات این خبر گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت مسلحانه منازل در سطح شهرستان اهواز موضوع بلافاصله به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس قرار گرفت.
او افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با کار اطلاعاتی و کار تخصصی، ۳ عضو باند سارقان مسلح را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی طی عملیاتی ضربتی دستگیر کردند.
وی تصريح کرد: در بازرسي از مخفيگاه متهمان يک قبضه سلاح جنگي کلاشینکف، ۵ تيغه خشاب مربوطه و ۱۳۹ فشنگ جنگي کلاشینکف کشف شد.
رئیس پلیس آگاهی استان خوزستان با بیان اینکه ۲ عضو این باند به اتهام قتل تحت تعقیب پلیس آگاهی شهرستان شوشتر بودند، ادامه داد: متهمان به ۲ فقره سرقت مسلحانه منزل و يک فقره سرقت مسلحانه طلاجات در معابر اعتراف کرده کردند.
سرهنگ حسين نژاد تاکيد کرد: امنيت مردم خط قرمز پليس است و با فرد و يا افرادي که قصد خدشهدار کردن آن را داشته باشند، با اقتدار برخورد خواهيم کرد.