فرمانده انتظامی شوش از کشف سرقت مسلحانه خودرو کمتر از یک ساعت در عملیات ضربتی پلیس این شهرستان خبر داد.
به گزارش
خوزنیوز و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "روح الله ياري زاده" در تشريح جزئيات اين خبر اظهار داشت: در پی اعلام وقوع یک فقره سرقت مسلحانه خودروی مزدا به همراه اموال شخصی از 2 نفر کمبایندار در حوزه پاسگاه الوان (عبدالخان)، بلافاصله ماموران پلیس جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
او افزود: با حضور پلیس در محل و راه اندازی گشتهای محسوس و نامحسوس توسط عوامل انتظامی و آگاهی در کمتر از یک ساعت خودروی مسروقه را شناسایی و در عملیات تعقیب و گریز ، سه نفر از سارقان دستگیر و کلیه اموال مسروقه کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان شوش با بیان اینکه سارقان در مواجه حضوری توسط مالباختگان شناسایی شدند تصریح کرد: خودرو و اموال مسروقه پس ازانجام اقدامات قانونی تحویل مالباختگان شدند.
سرهنگ یاری زاده بیان داشت: تلاش جهت دستگیری همدست سارقان و کشف سلاح مورد استفاده درسرقت به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار دارد.