تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۳
کد خبر: ۲۴۳۴۴۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برگزاری سمینار فرصت‌ها و چالش‌های ارتباط صنعت با دانشگاه



در سومین روز برگزاری نمایشگاه تخصصی صنعت نفت اهواز سمینار فرصت‌ها و چالش‌های ارتباط صنعت با دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خوزنیوز و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نفتخیز، این نشست تخصصی با همکاری شرکت راه اندازی و بهره برداری صنايع نفت (OICO)   و دانشگاه صنعت نفت و مشارکت شرکت نفت فلات ایران برگزار شد.

 

در ابتدای این سمینار، دکتر بهبهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعت نفت با اشاره به اهمیت ارتباط صنعت با دانشگاه و استفاده از ظرفیت‌های این حوزه به تبیین موضوع پرداخت.

 

در ادامه، دکتر توکلی رئیس پژوهش و فناوری شرکت نفت فلات قاره ایران به برنامه و سیاست‌های صنعت نفت در حوزه ارتباط صنعت با دانشگاه پرداخت و چالش‌های این حوزه و فرصت‌های ممکن را ارائه داد.

 

همچنین مهندس محسن حائری نژاد رئیس تحقیق و توسعه شرکت OICO به نمونه‌های موفق ارتباط صنعت با دانشگاه و فعالیت‌های صورت گرفته شرکت OICO در استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: نمایشگاه تخصصی صنعت نفت اهواز فرصتی ارزشمند برای آشنایی با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه و صنعت  و دیدار چهره به چهره است
captcha
آخرین اخبار