تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۶
کد خبر: ۲۴۲۸۲۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

جلسه بررسی مسایل و مشکلات آب و فاضلاب شیرین شهر برگزار شد


 به گزارش خوزنیوز و به نقل از روابط عمومی شیرین شهر؛ جلسه بررسی مسایل و مشکلات آب و فاضلاب  شیرین شهر با حضور مهندسین داودی و شکوهی مدیر و معاون حوزه درآمد شرکت آب و فاضلاب، کعبی مسئول امور مشترکین منطقه 5 و مدیرعامل و عضو هیات مدیره شیرین شهر در ساختمان اداری شرکت عمران برگزار شد.

در ابتدای جلسه سیدنور مدیرعامل شیرین شهر با اشاره به اقدامات و فعالیت های آب و فاضلابی انجام شده در شهر، خواستار خدمات رسانی سریع و مناسب به مشترکین، رفع نواقص و پاسخگویی مطلوب و مداوم به مشترکان شد.

طرفین در این جلسه در خصوص واگذاری و نصب انشعاب تعاونی های مسکن، باغ ویلاهای محله کهن دیار، انبوه سازان و پیگیری هزینه های متعلقه، استقرار اکیپ عملیاتی در شهر جهت رفع مشکلات و نواقص شبکه آب و فاضلاب به بحث و تبادل نظر پرداختند، گفتنی است طبق توافق بعمل آمده واحد عملیاتی شرکت آب و فاضلاب از روز شنبه آتی در شهر حضور خواهند داشت و هم اکنون نیز اکیپ عملیاتی با کمک حوزه خدمات شهری شرکت عمران جهت اصلاح خط خروجی 600 تصفیه‌خانه آب در محل حضور دارند.


captcha
آخرین اخبار