تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۳
کد خبر: ۲۳۵۹۶۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دستگيري سارق حرفه‌اي محتويات داخل خودرو در اهواز

 فرمانده انتظامي اهواز از دستگيري سارق حرفه‌اي محتويات داخل خودرو با 10 فقره سرقت در اين شهرستان خبر داد.

 به گزارش خوزنیوز و به نقل از  پايگاه خبري پليس، سرهنگ "محسن دالوند" در تشريح جزييات اين خبر اظهار داشت: در پي وقوع چند فقره سرقت محتويات داخل خودرو در سطح شهرستان اهواز، بررسي موضوع و دستگيري سارق يا سارقان در دستور کار پليس قرار گرفت.

وی بيان داشت: ماموران کلانتري 14 اهواز با کار اطلاعاتي هويت یک سارق محتويات داخل خودرو را در این ارتباط شناسايي و با هماهنگي مقام قضائی طي عملياتي در مخفيگاهش دستگير کردند.

فرمانده انتظامي شهرستان اهواز با بيان اينکه متهم در تحقيقات پلیس به 10 فقره سرقت محتويات داخل خودرو اعتراف کرد، افزود: متهم پس از تشکيل پرونده و تحويل به مرجع قضائي با قرار مناسب روانه زندان شد.
captcha
آخرین اخبار