تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۰
کد خبر: ۲۳۴۶۸۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مشمولان وظیفه عمومی قبل از یکم آذر ماه نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند

 معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان خوزستان گفت: مشمولان می بایست تا قبل از یکم آذر ماه و قبل از ورود به پادگان های آموزشی نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.

 به گزارش خوزنیوز و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "سید فرشا موسوی تبار" با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به طرح واکسیناسیون عمومی علیه ویروس کرونا در سطح کشور و برابر ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح، کلیه مشمولان که از یکم آذر ماه ۱۴۰۰ به بعد به خدمت مقدس سربازی اعزام می‌شوند، باید واکسینه شوند.

وی افزود: برابر ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح کلیه مشمولان می بایست تا قبل از یکم آذر ماه و قبل از ورود به پادگان های آموزشی نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان خوزستان ادامه داد: بدیهی است در زمان اعزام و در ورودی پادگان‌های آموزشی همراه داشتن کارت واکسن الزامیست.

سرهنگ موسوی‌تبار از کلیه مشمولان وظیفه عمومی استان خوزستان خواست: در فرصت باقیمانده، به یکی از مراکز واکسیناسیون سطح استان مراجعه و نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.
captcha
آخرین اخبار