تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۵
کد خبر: ۱۷۸۵۱۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

افتتاح یک زمین چمن مصنوعی در اهواز برای دانش‌آموزان خوزستانی

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان از افتتاح زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی شهید سالمی اهواز با اعتباری بالغ بر 160 میلیون تومان خبر داد.

 محمد تقی‌زاده پیش از ظهر امروز، دوشنبه (15 بهمن‌ماه) در حاشیه افتتاح زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی شهید سالمی اهواز اظهار کرد: این چمن مصنوعی در زمینی به مساحت 24 در 42 مترمربع با اعتباری بالغ بر 160 میلیون تومان احداث شده است.

وی با بیان اینکه تمام دانش‌آموزان ناحیه 2 اهواز می‌توانند از این زمین چمن استفاده کنند، افزود: در هر سانس 20 دانش‌آموز قادر به انجام فعالیت ورزشی در این چمن مصنوعی هستند.

تقی‌زاده گفت: نوع چمن مصنوعی استفاده شده در این زمین ورزشی، چمن اُمگا است. این چمن دارای مرغوبیت، کیفیت بالا و ظاهری زیبا است و با افتتاح این چمن مصنوعی، دانش‌آموزان ناحیه 2 اهواز از زمینی استاندارد برای فعالیت ورزشی برخوردار می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان خاطرنشان‌کرد: همزمان با دهه مبارک فجر و جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بهره‌برداری از 107 پروژه آموزشی، ورزشی و پرورشی در استان خوزستان آغاز شده است.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار