تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۴
کد خبر: ۱۵۹۷۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
شناگر طول خلیج ‌فارس/ وقتی امواج با غرور ایرانی درهم می‌شکند
محمد کبادی، شناگر ایرانی پروژه ملی "شنای طول خلیج‌فارس" با گذشت 83 روز، از بندرعباس به یادمان شهدا و در کنار مقبره شهدای این مکان را با غرور ایرانی‌اش گره زده است.

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/05/13900905153354_PhotoA.jpg

 امروز صبح‌ اینجا نیز چون غروبش بوی شهادت را می‌دهد؛ بچه‌ها آماده و مسلح با کوله پشتی و پتو و جلیقه‌های نجات در میان نخلستان‌های حاشیه‌های اروند آخرین ساعات روز را به سوی پایان خوش انتظار طی می‌کنند.

این نوستالژی را نمی‌توان از ذهن پاک کرد و من می‌خواهم آن را روز هزار بار در جلو چشمانم با افتخار به تصویر بکشم؛ افتخاری که دلاورمردی برادر و پدرانمان را از خاطره‌ها محو نخواهد کرد؛ این‌ها فرزندان خاک ایرانند، و حتی خاک نیز به آنها حسد می‌ورزد.

زمین و زمان سال‌هاست انتظار آنان را می‌کشد تا بر ظلمت و بی خبری خط بطلانی برکشند و ما را به ساحل صبح و پیروزی بشناسانند.

در میان نخلستان‌های اروند پیشاپیش عید فرا رسیده و هر چه به شب نزدیک‌تر می‌شویم دل‌ها اشتیاقی عجیب‌تری را به شاخ و برگ‌هایشان می‌سپارند؛ نسیم نیز نوید بهاری با طراوت و تازگی خاص به محیط بخشیده و من دوست می‌دارم این تازگی ‌بی‌حد و حصر را...

می‌گویند روزانه ده‌ها دل عاشق به این منطقه رهسپارند و ما نیز با حضورمان مهر تأیید بر این حقانیت روشن می‌گذاریم...

این منطقه نام گرفته به کربلا، کربلای عشق و خون، شهادت و وفا و میعادگاه صفا.

به راستی که اینجا قطعه‌ای از بهشت است، به راستی این بهترین واژه پرمصما برای این مکان نورانی بوده و خواهد بود!

 

*پروژه شنای طول خلیج‌فارس با شعار نوع‌دوستی مردم ایران برای جهانیان

محمد کبادی شناگر ایرانی است که پروژه "شنای طول خلیج‌فارس" را آغاز کرده و در این مسیر با همرزمانش دل به دریای آبی زده است.

این که جز عشق و ارق ملی چیزی دیگری نمی‌تواند او را در این مسیر همراهی کند شکی نیست اما من و تو باید با چشمان بازتری به این موضوع بنگریم؛ چشمانی روشن‌تر از دیروز و شفاف‌تر از امروز.

محمد فردا پس از 83 روز و گذشتن از مرز یک هزار کیلومتر شنا؛ به رکورد سایت شن در آب‌های آزاد جهان که 100 روز را پیش‌بینی کرده، می‌رسد و این نه تنها برای ما بلکه برای امواج متلاطم خلیج همیشه فارس نیز پرافتخار و پربار است.

این شناگر که از  28 آذرماه با پیام «صلح و نوع‌دوستی» از جزیره هرمز سفر خود را آغاز کرده فردا در یادمان شهدای والفجر هشت در منطقه اروندکنار خود را به ساحل شهادت و رشادت می‌رساند.

کبادی پروژه ملی شنای طول خلیج‌فارس را در یادمان شهدا و در کنار مقبره شهدای این مکان را با غرور ایرانی‌اش گره زده است.

ثبت جهانی این رکورد این شناگر جمعیت هلال احمر در سایت بین‌المللی "Open Water Swimming "، که سایت رسمی شنا در آب‌های آزاد جهان است منعکس می‌شود.

اینکه 85 روز از شروع این پروژه می‌گذرد و میانگین سرعت روزانه آن حدود 12تا 13 کیلومتر بوده که روزانه به‌طور میانگین شش تا هشت ساعت در دو نوبت و گاهی نیز به‌صورت یک نوبت شنا انجام شده است.

گفتنی است نمایشگاه عکس این پروژه در اردیبهشت سال آینده و همزمان با روز ملی خلیج‌فارس و هفته هلال احمر برپا خواهد شد، همچنین کتاب این پروژه نیز درحال تدوین است.

"خلیج همیشه فارس" و "صلح و نوع‌دوستی مردم ایران برای جهانیان" دو شعار محوری این پروژه بوده که باید در این خصوص بیش از پیش برنامه‌ریزی و طراحی شود.

 

* قهرمانان واقعی شهدای دفاع مقدس هستند

محمد کبادی در بخشی از سخنان خود چنین گفته است: انتظار و توقع ما این بود که این پروژه با مشارکت بخش خصوصی و با حمایت دستگاه‌های دولتی اجرایی شود اما متأسفانه هیچ کدام از سازمان‌ها و تشکیلات دولتی و خصوصی و حتی سازمان‌های ورزشی هیچ گونه حمایتی از این پروژه ملی نکردند به طوری که بار سنگین پروژه تماماً بر دوش هلال احمر و سازمان امداد و نجات ایران بود.

وی درباره رد پیشنهاد پروژه دو میلیارد تومانی از سوی کشورهای حوزه خلیج‌فارس نیز گفت: به‌خاطر حفظ و صیانت از نام ایران و خلیج‌فارس این پیشنهاد را نپذیرفتم.

شناگر پروژه ملی خلیج فارس با توجه به هزینه‌هایی که در کشور ما برای رشته‌های مختلف ورزشی می‌شود، انتظار می‌رفت از این پروژه که با هدف حفظ نام خلیج فارس اجرا شد و بازتاب گسترده‌ای را نیز در جهان داشته است حمایت بیشتری می‌شد.

وی با بیان اینکه تمام سایت‌های بین‌المللی شنای جهان و حتی بسیاری از سایت‌های خبری کشورهای حوزه خلیج فارس اخبار مربوط به این رکورد را پوشش داده‌‌اند، افزود: در دنیا نیز بسیاری از گروه‌های مردم‌نهاد صلح‌دوست از این اقدام استقبال کرده‌ا‌ند.

کبادی خاطرنشان کرد: جای تأسف دارد که یک کشور بیگانه بخواهد از این رکورد بی‌نظیر جهانی بهره‌برداری و حمایت کند اما در مقابل در کشور خودمان شاهد بی‌مهری به این پروژه باشیم که می‌توانست حاوی پیام‌های بیشمار فرهنگی برای دیگر کشورها باشد.

وی همچنین عنوان کرد: از اینکه رسانه‌ها من را قهرمان خطاب می‌کنند دلخورم، چرا که در کنار اروندکنار و قبور شهدای اروندکنار و جوانانی که بخاطر ایران جان خود را فدا کردند، بکار بردن نام قهرمان برای من سنگین است و قهرمانان واقعی شهدا هستند.

 

* تا فرصت مغتنم است و خلیج آرام...

امروز قهرمانان امروز به واقع جوانان‌مان هستند، همان جوانان دیروز که جای پای شهادت و گلگون کفنی‌شان امروز نیز تا به امروز بر جای مانده است.

نمی‌توان چشمان را بر دلاورمردان دیروز و افتخارآفرینان امروز بست و آنها را نادیده گرفت؛ باید "یا علی" گفت و به رسم یادبود جان در کف اخلاص گذاشت برای آنها!

برای سفر دور و درازی که مسیر آنها صاف و هموار شده برای این بزرگ‌پیمایی عظیم تاریخی؛ آسان است گام گذاشتن در این جاده پرتلاطم زیرا پیشینیان آن را برایمان به یادگار گذاشته‌اند و...

و امروز جان در آب‌های نیلگون خلیج‌فارس می‌نهیم و به سوی صبحی روشن امواج را با غرور ایرانی‌مان می‌شکنیم زیرا جای جای این خاک مقدس را با خروار خروار طلای خاک‌های نامقدس بیگانه عوض نخواهیم کرد و بر این پافشاریم تا ابد.

کاش صبح پیروزی تکرارناشدنی را تو هم ببینی تا فرصت مغتنم است و خلیج آرام.

گزارش: فارس/ مریم خبازی

:
:
:
آخرین اخبار