تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۳
کد خبر: ۱۱۳۵۳۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون نظارت بر بهره برداری آبفاروستایی خوزستان:

توزیع آب با تانکر سیار میان 603 روستای خوزستان

محدودیت های مالی در این شرکت متاسفانه فراوان است، بعنوان مثال می توان به تصویب 61 میلیارد تومان اعتبار برای این شرکت در سالجاری اشاره داشت که تا کنون تنها 18 میلیارد آن اختصاص یافته است
خوزنیوز: معاون نظارت بر بهره برداری این شرکت در برنامه رادیویی «موج مثبت» صدا و سیمای مرکز خوزستان گفت: از مجموع روستاهای بالای 20 خانوار استان خوزستان تعداد 135 روستا فاقد لوله کشی آب هستند و تامین آب شرب آنها از طریق تانکرهای آبرسانی سیار انجام می شود.

به گزارش خوزنیوز؛ عبدالحمیدگرامی پور از توزیع آب با تانکر سیار میان 603 روستای استان با جمعیتی بالغ بر 11 هزار و 580 خانوار توسط 95 تانکر سیار در پیک تابستان خبر داد.

وی با اشاره به اینکه آبرسانی به روستاها در اولویت کاری این شرکت قرار دارد، گفت: دفع بهداشتی فاضلاب نیز از رسالت های این شرکت است که البته در کلیه کشور اولویت اصلی نیست و در حال حاضر کلیه برنامه ریزی ها در راستای بهره مند سازی کلیه روستاهای بالای 20 خانوار از آب شرب سالم و بهداشتی بصورت لوله کشی است.

گرامی پور ادامه داد: در برنامه توسعه ششم مقرر شده که هیچ روستای بالای 20 خانواری نباید فاقد آب شرب لوله کشی باشد، البته برخی روستاها نیز هستند که فاصله زیادی با منبع آب دارند و یا در منطقه ای قرار دارند که با حفر چاه مشکل تامین آب حل نخواهد شد، لذا برای احداث خطوط انتقال و شبکه توزیع اعتبارات کافی مورد نیاز است.

گرامی پور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بارندگی های اخیرگفت: امیدواریم که این بارندگی ها طی سالیان اینده همچنان ادامه داشته باشد چراکه کاهش بارش باران در سال های اخیر و بروز پدیده خشکسالی منجر به خشک شدن 29 حلقه چاه و خشک شدن 40 دهنه چشمه در سطح روستاهای استان خوزستان شد. این خشکسالی ها باعث شد تا آب شرب روستاهای بهره مند از خطوط انتقال نیز از طریق تانکرهای سیار تامین شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه از مردم انتظار می رود نسبت به پرداخت به موقع حق آب بهاء اقدام کنند چراکه پس از آنکه پروژه ای به اتمام رسید، دولت هیچ گونه اعتباری برای نگهداری و تعمیرات اختصاص نخواهد داد، گفت: عدم پرداخت حق آب بهاء در نهایت منجر به این می شود در صورت بروز مشکل در تاسیسات آبرسانی تعمیر و بازسازی با کندی انجام شود.

گرامی پور در پایان تصریح کرد: محدودیت های مالی در این شرکت متاسفانه فراوان است، بعنوان مثال می توان به تصویب 61 میلیارد تومان اعتبار برای این شرکت اشاره داشت که تا کنون تنها 18 میلیارد آن اختصاص یافته است.
:
:
:
آخرین اخبار