حماد سامری پس از پیروزی روحیه بخش تیمش در هفته هشتم برابر مهگل البرز اظهار کرد: با احترامی که برای تیم خوب مهگل قائلم، امروز توانستیم با وجود فشارهایی که داشتیم، در بهترین شرایط ممکن از این وضعیت خارج شویم.
وی افزود: موفق شدیم در تمام ۴۰ دقیقه ریتم بازی را حفظ کنیم و هدفهایمان را چه در دفاع و چه در حمله به بهترین شکل اجرا کنیم. همین موضوع باعث رقم خوردن این نتیجه شد.
سرمربی تیم پالایش نفت آبادان، تصریح کرد: به نظرم تیم به چنین بردی نیاز داشت چرا که در هفتههای اخیر تحت فشار بودیم و شاید در یکی دو بازی گذشته هم نتوانستیم عملکرد واقعی خود را نشان دهیم. نمیخواهم همهچیز را به بدشانسی ربط بدهم، اما واقعاً در شرایط خوبی نبودیم.
سامری خاطرنشان کرد: امروز موفق شدیم ریتمی را که مدتها برایش تمرین کرده بودیم در زمین پیاده کنیم. امیدوارم از این پس همین روند، قالب اصلی بازی ما باشد و بتوانیم با ادامه این مسیر، نتایج بهتری کسب کنیم.