در سازمان شیلات محور نظارت بر سلامت ماهی، از مرحله صید تا عرضه آن و نحوه انتقال در این مسیر است و وظیفه ای در زمینه نظارت بر وجود آلودگی میکروبی و سموم در ماهی بر عهده سازمان شیلات نیست در این سازمان بر کاسته نشدن کیفیت ماهی، قرار نگرفتن ماهی در معرض گرما و نیز رعایت اصول بهداشتی از مرحله صید تا عرضه آن نظارت می شود / بررسی وجود آلودگی های میکروبی و عناصری مانند جیوه در ماهی و آبزیان کاری تخصصی است و برعهده سازمان شیلات نمی باشد
خوزنیوز: رئیس گروه بهبود کیفیت، فرآوری
و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات خوزستان گفت: بررسی وجود آلودگی سمی ماهیان کاری تخصصی است و بر عهده شیلات نیست.
عبدالحسین سراج خرمی در پاسخ
به سوال خبرنگار خوزنیوز پیرامون تاثیر آلودگی آب بر ماهیان و آبزیان در استان
عنوان کرد: در سازمان شیلات محور نظارت بر سلامت ماهی، از مرحله صید تا عرضه آن و
نحوه انتقال در این مسیر است و وظیفه ای در زمینه نظارت بر وجود آلودگی میکروبی و
سموم در ماهی بر عهده سازمان شیلات نیست.
وی افزود: هم چنین در این
سازمان بر کاسته نشدن کیفیت ماهی، قرار نگرفتن ماهی در معرض گرما و نیز رعایت اصول
بهداشتی از مرحله صید تا عرضه آن نظارت می شود.
سراج خرمی یادآور شد: بررسی وجود
آلودگی های میکروبی و عناصری مانند جیوه در ماهی و آبزیان کاری تخصصی است و برعهده
سازمان شیلات نمی باشد.
مطالب مرتبط:
مصرف غذایی ماهی های خوزستان هیچ گونه ضرری ندارد عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز:
میزان فلزات سمی در ماهی «شوریده» و «صبور» خوزستان بیش از حد مجاز است
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز:
مطالعات انجام شده مورد تایید ما نیستند / برنامه دقیقی برای رصد و پایش سلامت ماهی و سایر آبزیان وجود نداردرئیس گروه بهبود کیفیت شیلات خوزستان:
بررسی آلودگی سمی ماهی بر عهده شیلات نیست برچسب ها:
ماهی ،
ماهی خوزستان ،
ماهی جنوب ،
ماهی صبور ،
ماهی شوریده ،
ماهی حلوا ،
آبزیان ،
آلودگی جیوه ،
آلودگی دریا ،
آلودگی خلیج فارس ،
پتروشیمی ،
آلایندگی پتروشیمی ،
پتروشیمی ماهشهر ،
دکتر رضا امانی ،
دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز