تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۷
کد خبر: ۵۳۷۰۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
تولید 34 تن گوشت بوقلمون در خوزستان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خوزستان از تولید صنعتی 34 تن گوشت بوقلمون برای نخستین بار در استان خبر داد.

محمدمشکورزاده گفت: این میزان گوشت از تنها واحد پرورش بوقلمون به روش صنعتی در شهرستان لالی که در خرداد ماه سال جاری جوجه ریزی کرده بود تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

وی گفت: واحد یاد شده سه هزار و 950 قطعه جوجه بوقلمون در یک دوره 18هفته پرورش داده بود که در پایان دوره سه هزار و 687 قطعه روانه کشتارگاه شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خوزستان، متوسط وزن بوقلمون ها در پایان دوره پرورش9 کیلو و26گرم و درصد تلفات تا پایان دوره را 6/6 درصد اعلام کرد.

مشکورزاده تولید و پرورش بوقلمون را با توجه به اقلیم متنوع استان و ظرفیت های دیگر به صرفه و سودآور توصیف کرد.

مناطق شمال شرق و شرق خوزستان برای تولید و پرورش صنعتی بوقلمون مناسب است و می توان با توسعه این صنعت ، اشتغال مولد برای افراد جویای کار و کارآفرین فراهم کرد.
مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار