وی افزود: با توجه به اینکه بیماری تب کریمه کنگو در هوای گرم شیوع پیدا میکند لذا رعایت توصیههای بهداشتی در فصل تابستان الزامی است.
مردم فرآوردههای خام دامی خود را از مراکز مجاز زیر نظارت دامپزشکی تهیه و حتماً به برچسب بهداشتی و مهر دامپزشکی روی لاشههای مجاز عرضهشده توجه کنند.
افرادی که در تماس با دام زنده قرار دارند باید اصول بهداشتی فردی را رعایت کنند و در صورت مشاهده کنه روی بدن دام به هیچ وجه اقدام به جداسازی کنه با دست نکنند.
ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در گوشت بعد از ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد غیرفعال میشود.
تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از جمله بیماریهای مشترک بین انسان و دام است که نشانه درمانگاهی مشهودی در دامهای آلوده ندارد، اما در انسان منجر به ایجاد بیماری شدید و گاهی کشنده میشود.