تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
کد خبر: ۲۶۶۰۲۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سه واحد صنایع تبدیلی و غذایی در خوزستان به بهره برداری رسید
  مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی خوزستان از راه‌اندازی و بهره‌برداری از سه واحد صنایع تبدیلی و غذایی در شهرهای دزفول ، اندیمشک و اهواز خبر داد.

سیدعباس موسوی افزود:این واحدهای تبدیلی و غذایی در زمینه برنجکوبی ، تولید انواع خوراک دام ، طیور و آبزیان بوده و برای راه اندازی آنان ۵۸۰میلیارد ریال تسهیلات بانکی و سهم آورده متقاضیان هزینه شده است.

وی ظرفیت تولیدی این واحدهای تبدیلی و فراوری را ۶۶هزار تُن بیان کرد و افزود: با بهره‌برداری از این واحدها ۷۰ فرصت شغلی جدید ایجاد شده است.

 خوزستان با وجود آنکه بزرگترین استان تولیدکننده محصولات اساسی و غذایی است ولی از ناکافی بودن صنایع تبدیلی و فراوری رنج می‌برد و به فراخور تولید محصولات اساسی و پایه ، سرمایه گذاری لازم در این بخش صورت نگرفته است.

استان خوزستان با تولیدسالانه ۱۷.۵میلیون تُن محصولات زراعی ، باغی ، فراورده‌های دامی ، عسل و شیلات معادل ۱۴درصد کل تولیدات بخش کشاورزی کشور را تامین می‌کند.

خوزستان حدود یک میلیون و ۲۵۰هزار هکتار اراضی زیرکشت دارد و در صورت زهکشی ، تسطیح اراضی ، تامین آب و ساخت شبکه های آبیاری و سرمایه‌گذاری در کشت‌های گلخانه‌ای ، امکان افزایش سطح زیرکشت تا ۲.۲ میلیون تُن وجود دارد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار