مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي خوزستان گفت: بيش از 68 درصد واحدهاي صنعتي استان فعال است و در مقايسه با استانهاي ديگر داراي عملكردي مطلوب هستيم.
اخلاق محمديان اظهار كرد: بيشتر واحدهاي فعال استان با تمام ظرفيت خود كار نميكنند و هر كدام به طور ميانگين با 30 تا 50 درصد از ظرفيت خود فعال هستند.
وي با اشاره به اينكه 70 درصد از مشكلات واحدهاي صنعتي نقدينگي است، افزود: بحث نقدينگي مهمترين مشكل واحدهاي توليدی و صنعتي استان است كه بايد به اين مسأله رسيدگي شود و مشكلات واحدهاي توليدي را حل كرد.
محمديان تصریح کرد: باید بهای محصولات فروخته شده واحدهاي صنعتي پس از فروش به موقع پرداخت شود اما دستگاهها و شركتهاي طرف قرارداد و خریدار به دلايلي از جمله مشكلات مالي نميتوانند مطالبات واحدهای تولیدی را به موقع پرداخت كنند و واحدهای تولیدی را دچار مشكل ميكنند.
محمديان عنوان كرد: در استان خوزستان 71 شهرك و ناحيه صنعتي استان وجود دارد که تمام امكانات و زيرساختها در این شهرکها براي واگذاري به واحدهاي صنعتي آماده است.
وي بیان کرد: از اين 71 شهرك و ناحيه صنعتي، 60 شهرك و ناحيه صنعتي داراي زمين براي واگذاري هستند و اگر درخواستي در اين زمينه باشد، اين زمينها در اختيار واحدهاي توليدي قرار خواهد گرفت.
محمديان درباره حمايت از واحدهاي راكد و در حال ساخت بیان كرد: به دنبال آن هستيم تا واحدهای طرف قرارداد با ما که زمين دريافت كردهاند و در حال ساخت ساز هستند را از طريق تسهيلات و روشهاي ديگری حمايت كنيم تا به توليد برسند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان گفت: همچنين در تلاش هستيم تا واحدهايی كه به توليد رسيدهاند اما اكنون راكد هستند را دوباره به چرخه توليد بازگردانيم و از سال گذشته تاكنون 55 واحد را به چرخه توليد باز گرداندهايم.
وی در خصوص جلب سرمايهگذاري در استان خاطرنشان كرد: استان داراي ظرفيتهاي بالقوه و خدادادي فراواني است كه این مساله بيانگر تواناييهاي اين استان است و همچنين وجود راهآهن، فرودگاه، بنادر فعال و امكانات زيرساختي مناسب از ديگر ظرفيتهايي است كه ميتواند سرمايهگذار بخش خصوصي را به خود جلب كند.
محمدیان اظهار کرد: اميدواريم با بهبود شرايط پس از رفع تحريمها و با تلاش براي ارتقای زيرساختها، به جذب سرمايهگذار در استان كمك كنيم.