به همت متخصصان ایرانی در سال جهاد اقتصادی، یکی از اقلام راهبردی صنعت حفاری در کشور بومیسازی شد.
به گزارش فارس، مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی حفاری ایران اظهار داشت: تولید پکینگ المنت (PACKING ELEMENT) تا پیش از این تنها در انحصار شرکتهای غربی بود.
محمد حسن علیزاده گفت: این قطعه در جلوگیری از نشت و فوران و آتش سوزی در دستگاههای حفاری کاربرد دارد و به تازگی به تولید انبوه رسیده است.
وی با بیان این که در سال جاری تولید یکهزار و 500 قطعه پرمصرف در صنعت حفاری به سازندگان داخلی واگذار شده است که تحت نظارت متخصصان این شرکت به ساخت آنها اقدام می شود، افزود: بخشی از این قطعات تولید انبوه شده و بخشی نیز مراحل ساخت و تستهای میدانی را میگذراند.
علیزاده تصریح کرد: با بومیسازی این قطعات، شمار قطعات پرمصرف در صنعت حفاری که در یک دهه گذشته به تدریج ساخت داخل شده است، به 18 هزار قلم افزایش خواهد یافت.
مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی حفاری ایران گفت: تمام این قطعات پیش از این از خارج کشور خریداری میشد که با اتکا به توانمندیهای داخلی و تولید انبوه از تامین آن از منابع خارجی بینیاز شدیم.
وی افزود: با دستیابی به این موفقیت که در همسویی با سیاستهای دولت، وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران و پشتیبانی و حمایت قاطع مدیریت عالی شرکت تحقق یافته است، ضمن صرفهجویی میلیونها دلار ارز، دسترسی آسان به منابع تولید، فعال شدن کارگاهها و مجموعههای صنعتی در بحث ایجاد فرصتهای شغلی نیز، این شرکت در سطح شرکتهای نفتی پیشگام بوده است.
علیزاده همکاری و همیاری دانشگاهها، مراکز علمی و پژوهشی، بخشهای پژوهش و فناوری شرکت و صنایع را در این میسر بسیار با اهمیت خواند.