*مسئولین در محل حاضر شدند
راس ساعت ۹ صبح،از طریق بخشداری چلو خبر تصادف به فرماندار شهرستان میرسد.پس از رسیدن خبر بلافاصله فرماندار،امام جمعه،فرمانده سپاه وجمع دیگری از مسئولین که به مناسبت هفته دولت در حال سرکشی به خانواده شهدا بودند،به سمت محل حادثه حرکت کردند و با توجه به بعد مسافت در ساعت ۹:۴۵ در محل حادثه حاضر شدند.از همان بدو ورود، فرماندار با توجه به شرایط بحرانی حاکم بر محل حادثه،درخواست بالگرد برای انتقال مجروحین به مرکز استان را پیگیری کرد.اما بعلت نیاز فوری درمانی مجروحین،با آمبولانس به شهرستان مسجدسلیمان منتقل شدند.یکی از مجروحین بعلت وضعیت بد و بحرانی اش،از طریق بالگرد به بیمارستان تخصصی سوختگی شهرستان اهواز اعزام شد.
*اجساد همچنان بر ری زمین هستند/هلال احمر در دسترس نیست
با وجود اینکه یک ساعت از زمان حادثه گذشت اما بعلت عدم آنتن دهی تلفن همراه در منطقه تاراز، اعضای هلال احمر در محل حاضر نشدند و این موضوع باعث اعتراض مردم شد. نیروهای راه و شهرسازی در محل حاضر شدند اما اقدام خاصی را انجام نمیدهند و بعلت نبود کیسه حمل جسد، اجساد هنوز بر روی زمین هستند. نیروهای آتش نشانی مشغول خاموش کردن آتش هستند و تعداد مسافران سرگردان در بیرون تونل در حال افزایش میباشد.
*اعتراض مردم به مسئولین بالا گرفت
هوای گرم،سردرگمی و عدم رسیدگی مناسب به تصادف،صدای اعتراض مردم را بالا برده است و با محاصره امام جمعه و فرماندار از این وضعیت شکایت کردند.مردم از عدم توجه به منطقه و نبود امکانات به شدت گلایه میکنند و خواستار دفاع از حقوق آنها میشوند.عدم وجود اورژانس در بخش چلو،نبود امکانات ارتباطی در این منطقه و ایمن نبودن جاده عناوین شکایت های مردم بود.
*بالاخره هلال احمر آمد/اجساد جمع آوری شدند
بالاخره با دستگاه بی سیم به اعضای هلال احمر خبر داده می شود وآنها در محل حاضر شدند و با کمک مردم اجساد کاملا سوخته شده در داخل کیسه های حمل جسد قرار گرفتند و درون آمبولانس ها قرار داده شدند.
*اوراق ماشین های تصادفی از تونل خارج میشوند
بعد از خروج اجساد از محل تونل، با استفاده از وسایل راهداری، اوراق ماشین های تصادفی به بیرون تونل هدایت میشوند.آتش نشانی بقایای سوختگی موجود در تونل را شستشو میکند و شرایط برای عبور و مرور ماشین ها پس از قریب به چهار ساعت در محور بین استانی فراهم میشود.
*اقوام کشته شده ها در محل حاضر می شوند
اقوام و نزدیکان خانواده کشته شده در محل حاضر شدند و به ناله و زاری پرداختند.افراد حاضر در محل با آنها همدردی میکردند و سعی میکردند تا آنها را آرام کنند.
*با وجود حضور فعال بعضی از مسئولین،آیا ستاد بحران شهرستان اندیکا در این آزمون،نمره قبولی گرفت؟
در این حادثه از حضور فعال فرماندار،فرمانده سپاه،رئیس هلال احمر،رئیس اداره راه و شهرسازی،رئیس اداره فنی و حرفه ای و نیروهای اورژانس به سادگی نمیتوان گذشت اما سوالی که باید مطرح کرد این است که وقتی برای یک تصادف نزدیک به چهار ساعت زمان نیاز است تا به مرحله آرامش برسیم در صورت وجود یک بحران جدی،به چه میزان زمان نیاز داریم؟ضعیف بودن ادارات شهرستان اندیکا در عدم پوشش این حادثه بر همگان محرز شده است،آیا تدابیر لازم برای پوشش این ضعف ها اتخاذ خواهد شد؟با وجود اینکه محور اندیکا-چهارمحال در طول سال بار ترافیکی قابل توجهی را تحمل میکند،مسئولین امکانات لازم را در این مسیر مستقر میکنند؟با وجود اینکه مسافت زیادی از این محور از بخش چلو میگذرد و این بخش فاقد حتی یک پایگاه اورژانس میباشد،برای استقرار اورژانس،پایگاه جاده ای و…با توجه به مکاتبات فراوان مسئولین شهرستانی،مسئولین استانی چاره ای خواهند اندیشید؟آیا بالاخره مشکل مخابرات در شهرستان اندیکا با توجه به کوهستانی و حادثه خیز بودن منطقه حل خواهدشد؟و سوال آخر اینکه،آیا بالاخره وضعیت زندگی مردم اندیکا و نیازهای حداقلی آنها،برای مسئولین استانی و کشوری دغدغه میشود.