تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۲
کد خبر: ۹۸۳۵۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

لزوم نصب علائم رانندگی برای عبور گونه‌های جانوری

رییس اداره حفاظت محیط زیست دزفول با اشاره به تلف شدن یک قلاده کفتار در تصادف جاده ای در دزفول افزود:نصب علائم راهنمایی و رانندگی در خصوص عبور گونه های جانوری در جاده ها برای جلوگیری از تلف شدن جانوران ضروری است.

فرهاد قلی نژاد افزود:هر ساله تعدادی از گونه های جانوری در حوزه شهرستان دزفول از قبیل روباه ، شغال ، گرگ ، تشی و دیگر گونه ها در اثر تصادفات جاده ای تلف می شوند که باید تمهیدات ویژه ای برای کاهش تلفات مذکور بویژه در مناطق تحت حفاظت اتخاذ کرد.

وی افزود:در پی گشت و کنترل مأموران یگان حفاظت محیط زیست منطقه شکار ممنوع قلعه شاداب لاشه یک قلاده کفتار در محدوده منطقه شکارممنوع قلعه شاداب مشاهده شد که با انتقال لاشه، بازدید دامپزشک و بررسی لازم مشخص گردید که گونه مذکور در اثر تصادف جاده ای در محور دزفول-شهیون تلف شده است .

قلی نژاد نصب علائم راهنمایی و رانندگی در خصوص عبور گونه های جانوری در جاده ها، نصب گاردریل ها و مسیرهای عبور حیات وحش را از جمله راهکارهای کاهش تصادف و تلفات وحوش دانست.
captcha
آخرین اخبار