تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۱
کد خبر: ۹۸۱۱۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

حجت الاسلام سعد از روحانیون برجسته دزفول به فرزندان شهیدش پیوست

حجت الاسلام شیخ طعیمه سعد از علما و روحانیون برجسته دزفول و پدر شهیدان عبدالزهرا و علی سعد روز چهارشنبه به دیار باقی شتافت.

امام جمعه دزفول روز چهارشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان دزفول با اعلام خبر فوت این روحانی و عالم برجسته این ضایعه را به مردم استان خوزستان تسلیت گفت.

حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی افزود:حجت الاسلام سعد در دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس همواره در سنگر دفاع از ارزش های اسلام در کنار سایر روحانیون استان خوزستان پیشگام بود.

حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ طعیمه سعد آل کثیر از روحانیون برجسته و از قبیله بزرگ آل کثیر در استان خوزستان می باشد.

عبدالزهرا و علی سعد دو فرزند بزرگ این عالم برجسته در هشت سال دفاع مقدس به شهادت رسیدند.

این روحانی برجسته در دوران حیات خود با نفوذ اجتماعی نقش مهمی در ایجاد وحدت در میان مردم داشته و در حل اختلافات منطقه نیز نقش ارزنده ای ایفا نمود.

پیکر این عالم فرزانه ساعت 8:30 صبح روز جمعه در دزفول تشییع می شود.
مرجع / ایرنا
برچسب ها: حجت الاسلام سعد
captcha
آخرین اخبار