تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۱
کد خبر: ۹۶۹۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
دارنده طلای مسابقات جهانی پرورش‌اندام:
ورزشكار اماراتی با 80 ميليون تومان تقدير شد من با يك فلاسك چای!
دارنده نشان طلاي مسابقات جهاني پرورش‌اندام گفت: به دليل مشغله كاري نتوانستم در رقابت‌هاي آسيايي تايلند شركت كنم ولي اكنون خود را براي مسابقات جهاني كه دي‌ماه سال جاري برگزار مي‌شود، آماده مي‌كنم.

علي رستمي در گفت‌وگو با ايسنا، اظهاركرد: اكنون در شرايط تمريني و آمادگي خوبي به سر مي‌برم و براي حضور در مسابقات جهاني آمادگي خوبي دارم. ما اگر بخواهيم در اين مسابقات شركت كنيم بايد به صورت آزاد وارد رقابت‌ها شويم.
 
وي ادامه‌داد: مسابقات جهاني IFBB، نسبت به مسابقات WBPF حرفه‌اي‌تر است. پايه‌گذار مسابقات WBPF آسيايي‌ها هستند در حالي كه در رقابت‌هاي جهاني IFBB ورزشكاراني از سراسر جهان حضور دارند.

رستمي خاطرنشان‌كرد: مسابقات WBPF حدود سه سال است كه با همكاري كشورهاي ايران، تايلند و امارات راه‌اندازي شده است در حالي كه مسابقات جهاني پرورش‌اندام IFBB، 70 سال قدمت دارد.
 
وي درخصوص وضعيت رشته پرورش‌اندام در خوزستان گفت:‌ بيشتر ورزشكاران استان در باشگاه‌ها به دليل استفاده از مكمل‌ها ورزش حرفه‌اي را ناديده گرفته و آن سختي را كه بايد در تمرين تحمل كنند،‌ كنار گذاشته‌اند و تا اندازه‌اي تنبل شده‌اند.

وي ادامه‌داد: رشته پرورش‌اندام رشته سختي است و سختي آن را هر ورزشكاري نمي‌تواند تحمل كند. هزينه‌ بالاي اين رشته نيز معضل بزرگي براي ورزشكاران است. از ديگر مشكلات اين رشته مي‌توان به نبود اسپانسر اشاره كرد.
 
رستمي اظهاركرد: خود من سال گذشته حدود 12 ميليون تومان براي مسابقات جهاني خرج بدنم كردم ولي پس از كسب مدال طلا، تنها با يك فلاسك چاي از من تقدير كردند. اين شرايط باعث دلسردي ورزشكاراني نظير من و شاگردان‌مان مي‌شود.

وي تصريح‌كرد: چرا بايد از ورزشكار اماراتي كه سوم جهان مي‌شود با 80 ميليون تومان تقدير كنند ولي از من كه از هر لحاظ برتر از او هستم حتي يكي از مسوولان استان هم تقدير نكند؟ زماني كه از مسابقات جهاني برگشتم حتي يك نفر از مسوولان خوزستان هم براي استقبالم به فرودگاه نيامد كه براي ما دلگرمي باشد.

اين ورزشكار خوزستاني درخصوص استفاده از استروئيدها و آمپول‌هاي نيروزا گفت: خوشحاليم كه در رشته پرورش‌اندام در سطح جهان ديگر استفاده از چنين موادي ديده نمي‌شود چون تست دوپينگ در مسابقات دست همه آن‌هايي را كه از اين مواد استفاده مي‌كردند را بسته است.

وي ادامه‌داد: فرهنگ استفاده نكردن از اين مواد براي قهرمانان ما جا افتاده است و شايد با اين وضعيت ديگر هيچ كس درباره پرورش‌اندام افكار منفي به ذهنش راه ندهد ولي در رشته‌هاي ديگر متاسفانه شاهد دوپينگ هستيم.

رستمي خاطرنشان‌كرد: سطح مربيگري در باشگاه‌هاي استان بهتر از قبل شده است اما هنوز مربيان ما به جايگاه واقعي خود نرسيده‌اند و آن‌ها با حضور در كلاس‌هاي تغذيه و فيزيولوژي بايد دانش خود را بالاتر ببرند تا بتوانند به بهترين شكل شاگردان خود را آموزش بدهند.
:
:
:
آخرین اخبار