تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۹
کد خبر: ۹۵۴۴۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پایان «جام رمضان» بسكتبال با ویلچر خوزستان

رقابت​های «جام رمضان» بسكتبال با ویلچر خوزستان با قهرمانی تیم شهدای هویزه به پایان رسید.

احمد ولی‌اللهی، مسوول كمیته بسكتبال با ویلچر هیات ورزش‌های جانبازان و معلولان استان اظهار كرد: این مسابقات در طول ماه رمضان با حضور تیم​های شهدای آبادان، شهدای هویزه، شهدای اهواز و شهدای خرمشهر برگزار شد.

وی بیان كرد: دیدار فینال این رقابت​ها شب گذشته (سه​شنبه) بین تیم​های شهدای هویزه و آبادان برگزار شد كه در پایان تیم شهدای هویزه با حساب 63 بر 53 به برتری رسید و عنوان قهرمانی را به دست آورد. جایگاه سوم نیز به تیم شهدای اهواز رسید.

مسوول كمیته بسكتبال با ویلچر هیات ورزش‌های جانبازان و معلولان خوزستان گفت: شب گذشته مشاور استاندار در امور ایثارگران، ​رییس دفتر استاندار و مدیركل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان از نزدیك شاهد دیدار فینال بودند.

وی خاطرنشان‌كرد: این رقابت​ها را با عنوان جام رمضان و با هدف آمادگی تیم استان جهت حضور در سوپر لیگ كشور كه شهریورماه است، برگزار كردیم.

ولی‌اللهی گفت: مسابقات از سطح خوبی برخوردار بود و كیفیت لازم را داشت. بازیكنان نیز از آمادگی فنی و بدنی خوبی برخوردار بودند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار