تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۵
کد خبر: ۹۵۲۹۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون اداره اوقاف دزفول خبر داد:

ثبت 6 مورد وقف توسط اوقاف دزفول در سال جدید

معاون اداره اوقاف دزفول از ثبت 6 مورد وقف از سوی شهروندان دزفولی توسط این اداره در سال جدید خبر داد.

علیرضا خدادادزاده امروز با بیان اینکه در سال جدید 6 مورد وقفی در اداره اوقاف این شهرستان ثبت شده است، اظهار کرد: یک قطعه زمین کشاورزی برای خیرات و مبرات، یک قطعه زمین برای کمک به سادات، دو قطعه زمین برای کمک به فقرا، یک قطعه زمین در مقام علی و یک باب منزل مسکونی جهت کمک به امورات حرم سبزقبا موارد وقفی ثبت شده در اداره اوقاف شهرستان هستند.

وی در خصوص برنامه‌های اداره اوقاف دزفول برای تشویق مردم به امر وقف افزود: برپایی خیمه‌های معرفت در مراسم‌های مختلف، برپایی ایستگاه‌های وقف در اماکن متبرکه، برگزاری جلسات مختلف با اصناف و جامعه پزشکان و مهندسین و راهنمایی مراجعه کنندگان به اداره اوقاف از جمله برنامه‌های همیشگی ما در ایام مختلف سال برای راهنمایی و تشویق مردم به امر وقف است.

معاون اداره اوقاف دزفول، جایگاه کنونی دزفول در امر وقف را نسبت به سال‌های قبل راضی کننده دانست و گفت: اکنون مردم با توجه به تبلیغات گسترده آگاهی بیشتری در این زمینه کسب کرده‌اند و بنابراین همکاری بهتری نسبت به گذشته در این امر خیرخواهانه به عمل می‌آورند.

خدادادزاده در پایان عنوان کرد: در حال حاضر مقرر شده تا یک باب منزل مسکونی، یک قطعه زمین در شهرک سنجر و یک حسینیه نیز به اداره اوقاف دزفول تحویل داده شود که البته هنوز به ثبت نرسیده‌اند.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار