تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۴
کد خبر: ۹۴۸۶۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ثواب خواندن این سوره در رمضان مساوی با شهادت

از رسول خدا(ص) نقل شده است: هر که این سوره را بخواند به او از ثواب کسی که ماه رمضان را روزه گرفته است و شب قدر را شب زنده داری کرده است داده می شود.
ثواب خواندن این سوره در رمضان مساوی با شهادت

 قرآن کریم کتابی است که می‌تواند ظلمت‌های جهل و مشکلات انسان‌ها را برطرف کند و بهترین راه استفاده از این کتاب هدایت، خواندن و تدبّر و تفکّر در آیات آن است.

بعضي از سوره های قرآن شأن بخصوصی دارند و ثواب قرائت آنها مخصوصاً در ماه مبارك رمضان بسيار زياد است.

از امام صادق علیه السلام روایت شده است:

مَنْ قَرَأَ اَلْقَدْرَ عِنْدَ سَحُورِهِ وَ عِنْدَ إِفْطَارِهِ إِلاَّ كَانَ بَيْنَهُمَا كَالْمُتَشَحِّطِ بِدَمِهِ فِي سَبِيلِ اَللَّهِ.

هر کس سوره قدر را هنگام سحرها و افطار قرائت کند، همانند كسى است كه در فاصله این دو وقت در راه خدا به خونش آغشته شده است. (وسائل‌الشیعه : ج  ۱۰ ، ص ۱۴۹)

از رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم نقل شده است: هر که این سوره را بخواند به او از ثواب کسی که ماه رمضان را روزه گرفته است و شب قدر را شب زنده داری کرده است داده می شود.
مرجع / اقتصادآنلاین
captcha
آخرین اخبار