تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۳
کد خبر: ۹۴۵۴۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بسكتبالیست تیم‌ملی جوانان: در جام جهانی به قرعه بدی خوردیم

بازیكن خوزستانی تیم‌ملی بسكتبال جوانان با بیان این‌که ایران در مسابقات جام‌جهانی یونان توانایی صعود به جمع  هشت تیم برتر را داشت، گفت:‌ البته قرعه بدی كه به ما خورد، باعث شد نتوانیم به این مهم برسیم.

سالار منجی درباره حضور ایران در رقابت‌‌های جام‌جهانی، اظهاركرد: ​در این مسابقات 16 تیم در قالب چهار گروه چهار تیمی با یكدیگر به رقابت پرداختند. تیم‌ملی ایران هم با تیم‌های مصر، آمریكا و كرواسی هم‌گروه بود و سخت​ترین گروه هم، گروه ما بود.

وی بیان‌كرد: ​در پایان این مسابقات تیم آمریكا به قهرمانی رسید، كرواسی نایب‌قهرمان شد و تیم تركیه كه ما در مرحله ضربدری به آن خورده بودیم، در جایگاه سوم قرار گرفت. ایران هم در نهایت در مکان چهاردهم قرار گرفت.

این بازیكن تیم‌ملی بسكتبال جوانان در ارزیابی‌اش از حریفان ایران در این مسابقات، گفت: ​مقابل تیم آمریكا خیلی خوب بازی كردیم و با اختلاف امتیاز 30، شكست خوردیم. آمریكا از چند بازیكن NBA برخوردار بود. به هر حال آمریكا مهد بسكتبال است و ما مقابل این تیم هر چه در توان داشتیم، گذاشتیم و یك بازی خوب و تماشاگرپسند ارائه دادیم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا برابر کرواسی با اختلاف امتیاز بالا شکست خوردید؟ عنوان کرد: مقابل كرواسی هم بازی را طبق آنالیزی كه داشتیم، خوب شروع كردیم ولی نتوانستیم آن‌چه را از ما خواسته بودند، اجرا كنیم. مقابل این تیم ضعیف بودیم و با اختلاف، 50 امتیاز شكست خوردیم. شوت​های این تیم نسبت به آمریكا، بیشتر گل شد. به هر حال باتوجه به این‌که نتوانستیم طبق آنالیز كار كنیم، بین بازی تمركزمان از دست رفت و همین باعث شد كه اختلاف‌مان بیشتر شود.

منجی بیان‌كرد: ​مقابل مصر هم ابتدا مسابقه را خوب شروع كردیم و تا كوارتر ​چهارم نیز پایاپای پیش رفتیم ولی در نهایت مقابل این تیم نیز باتوجه به شرایط بازی، شكست خوردیم.

وی در پاسخ به این سوال كه چرا ایران نتوانست به جمع هشت تیم برتر راه پیدا كند؟ گفت:​ تیم ایران توانایی صعود به جمع هشت تیم را داشت ولی با توجه به قرعه بدی كه به ما خورد، نتوانستیم به این مهم برسیم.

این بسکتبالیست خوزستانی گفت: ما در مرحله ضربدری این رقابت​ها به تیم​های صربستان و تركیه خوردیم كه مقابل هر دو تیم مغلوب شدیم. برای رسیدن به جمع هشت تیم باید از سد تركیه می​گذشتیم ولی علی‌رغم  این‌که برابر این تیم خیلی خوب بازی كردیم، مسابقه را با هشت امتیاز واگذار كردیم. بازیكنان ما هر چه در توان داشتند، گذاشتند ولی مغلوب شدیم. به هر حال  تركیه، تیم خیلی بزرگی بود. در مرحله ضربدری پلی‌آف پایین هم به تیم‌های جمهوری دومینیکن و چین خوردیم كه مقابل جمهوری دومینیکن شكست خوردیم و با پیروزی برابر چین توانستیم در جایگاه چهاردهم قرار بگیریم.

وی درباره عملكرد خودش در این مسابقات عنوان‌كرد: ​در این دوره از مسابقات در شش بازی حضور داشتم و هر چه در توانم بود، به نمایش گذاشتم و كادرفنی نیز از عملكردم راضی بود.

منجی در پایان با تشكر از خانواده و كسانی كه در این مسیر از او حمایت داشته‌اند، عنوان‌كرد: ​جا دارد از مادر و برادرم كه حامی و پشتیبان من بوده‌اند، ​تشكر كنم. همچنین از جابر قاطع، رییس هیات بسكتبال استان و كیانی‌زاده، مدیركل ورزش و جوانان استان، تشكر ویژه دارم. جا دارد از مربیانم امیر و امین موزرمی، خطیبی و جولایی نیز قدردانی كنم.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار