تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۳
کد خبر: ۹۴۳۶۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس اداره بهزیستی شادگان خبر داد:

اجرای طرح اطعام و اکرام مددجویان بهزیستی در شادگان

رئیس اداره بهزیستی شادگان از برگزاری آئین افطاری و اجرای «طرح اطعام و اکرام مددجویان» تحت پوشش بهزیستی این شهرستان خبر داد.

جمشید معین امروز با بیان اینکه آئین افطاری و اجرای «طرح اطعام و اکرام مددجویان» تحت پوشش بهزیستی این شهرستان برگزار شد گفت: در این مراسم حدود 800 نفر از مددجویان معلولان، ایتام، زنان بی‌سرپرست و سالمندان بی‌بضاعت شرکت داشتند.

وی هدف از برگزاری این مراسم را اجرای طرح اطعام و اکرام مددجویان زیر پوشش بهزیستی عنوان کرد و افزود: برگزاری مراسم ضیافت افطاری موجب همدلی و نزدیکی و توجه به این افراد می‌شود که همه متمکن‌ها باید به آنان توجه جدی داشته باشند.

رئیس اداره بهزیستی شادگان تاکید کرد: از افراد خیر و مدیران دستگاه‌های اجرایی ضمن تقدیر به جهت حضور در این طرح، درخواست داریم تا در خصوص حل مشکلات مددجویان حتی‌الامکان نهایت مساعدت داشته باشند تا زمینه دلسردی و ناامیدی مددجویان فراهم نشود.

وی با اشاره به اهمیت افطاری دادن، تصریح کرد: این ضیافت‌ها برای افراد بی‌بضاعت بسیار ارزنده و از جمله اقداماتی بوده که ثواب آن به‌ویژه در این ماه بسیار زیاد است.

معین در پایان گفت: از افراد خیر و نیکوکار شهرستان درخواست می‌شود برای اطعام دهی مددجویان زیرپوشش بهزیستی مشارکت کنند تا در پاداش دنیوی و اخروی این کار پسندیده شریک شوند.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار