تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۰
کد خبر: ۹۲۷۴۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مسئول مشاوره و رهگیری اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان خبر داد:

برگزاری دوره‌های مشاوره آموزشی برای سربازان در خوزستان

مسئول مشاوره و رهگیری اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان از ارائه مشاوره آموزشی به سربازان در قالب دوره‌های آموزشی خبر داد.

عبدالجلیل پورشب امروز با اشاره به برگزاری یک دوره مشاوره آموزشی برای سربازان ستاد فرماندهی نیروی انتظامی استان اظهار کرد: این دوره‌ها با هدف بررسی اطلاعات بازار کار، حرفه آموزی و گزینش صحیح حرفه آموزشی انجام می شود.

وی افزود: با انجام این کار ضمن انتخاب شغل مناسب توسط یک سرباز در نهایت اشتغال‌پذیری و سازگاری شغل و محیط کار صورت می گیرد.

مسئول مشاوره و رهگیری اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان اضافه کرد: شاغلان و کارآفرینان نیز می‌توانند با استفاده از خدمات این مشاوره، در جهت کارآفرینی بهتر و برخورداری از مهارت های مورد نیاز بازار کار بهره‌مند شوند.

پورشب در پایان بیان کرد: برنامه‌ریزی با هدف شناسایی افراد خلاق و هدایت آنها به سمت کارآفرینی و خلق مشاغل جدید از دیگر وظایف بخش مشاوره و هدایت شغلی است.

در نخستین دوره مشاوره آموزشی دفتر مشاوره و هدایت شغلی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان، 100 نفر از سربازان نیروی انتظامی استان خوزستان شرکت داشتند.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار