تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۱
کد خبر: ۹۱۷۰۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون باشگاه فولاد:

مطالبات بازیکنان تیم فولاد هفته آینده پرداخت می شود

معاون فرهنگی باشگاه فولاد خوزستان گفت : مطالبات فصل گذشته بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه در آینده نزدیک و تا هفته آینده پرداخت می شود.

اسماعیل عسکریان پنجشنبه شب در نشست توجیهی بازیکنان تیم فوتبال باشگاه فولاد خوزستان با بیان اینکه این باشگاه از نظر بودجه مشکلی ندارد افزود: متناسب با نیاز بودجه در اختیار این باشگاه قرار می گیرد لذا بازیکنان دغدغه ای نداشته باشند.

وی از تلاش اعضای مستعفی هیات مدیره قبلی باشگاه فولاد که زحمات زیادی برای موفقیت های این باشگاه کشیدند قدردانی کرد.

در این نشست که در محل باشگاه فولاد خوزستان برگزار شد سرمربی این تیم به تشریح برنامه های کاری خود برای فصل پیش رو پرداخت.

دراگان اسکوچیچ اظهارداشت: بازیکنان باشگاه فولاد همانطور که درفصل گذشته به رغم وجود مشکلات شخصیت و توانایی خودرا در جریان لیگ بروز دادند ،انتظار آن است که درمسابقات آینده نیز چنین باشند.

وی افزود: برای همه آنانی که در جمع ما می مانند و آنان که از ما جدا می شوند آرزوی موفقیت می کنم.

تمرینات تیم فوتبال فولاد خوزستان قرار است از جمعه شب در اهواز شروع شود.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار