خوزنیوز: معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، مصرف محصولات عرقیات گیاهی تولیدی شرکت برسیان داروی خوزستان را غیرمجاز و غیرقابل اعلام کرد.
به گزارش خوزنیوز؛ حسین برزگر اظهار کرد: مصرف محصولات عرقیات گیاهی تولیدی شرکت برسیان داروی خوزستان، غیرمجاز و غیرقابل مصرف اعلام شد.
محصولات عرقیات گیاهی با شماره پروانه ساخت 11111.23، مخلوط عرقیات گیاهی (گزنه، زیره سبز، به لیمو) که با عنوان عرق دووکا به فروش میرسد به شماره پروانه ساخت 11811.23، مخلوط عرقیات گیاهی (مرزنجوش، به لیمو) به شماره پروانه ساخت 11809.23 و مخلوط عرقیات گیاهی (اسپرزه، شاهتره،کاسنی) به شماره پروانه ساخت 11810.23 تولید شده در شرکت برسیان داروی اهواز به دلیل عدم رعایت شرایط بهداشتی تا اطلاع ثانوی مورد تایید وزارت بهداشت نیست.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پایان گفت: شهروندان در صورت مشاهده، موارد تخلف را به صورت تلفنی با شماره 1490 یا 32232352 ـ 0611 به واحد رسیدگی و پیگیری به شکایات معاونت غذا و داروی خوزستان اطلاع دهند.