مدیر فرودگاه آیتالله جمی آبادان گفت: این فرودگاه در اردیبهشت ماه سال جاری به جایگاه دهم عملکرد پروازی در سطح فرودگاههای کشور صعود کرد.
محمدرضا رضایی با بیان اینکه این صعود تاکیدی بر ظرفیت و قابلیت بالقوه این فرودگاه به شمار میرود، افزود: طبق آخرین آمار منتشره در ماهنامه ویژه شرکت فرودگاههای کشور(شماره 66 اردیبهشت ماه 1394)، آبادان در جایگاه دهم جدول رده بندی عملکرد پروازی در سطح فرودگاههای کشور قرار دارد.
مدیر فرودگاه آیتالله جمی آبادان اضافه کرد: این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل آبادان در جایگاه پانزدهم این جدول قرار داشت و امسال با پنج پله صعود به جایگاه دهم رسیده است.
رضایی تصریح کرد: فرودگاه آیتالله جمی آبادان در اردیبهشت ماه امسال بیش از 396 فروند پرواز را پذیرش و سرویس دهی کرده که این حجم از کار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 22 درصد رشد مثبت را نشان میدهد.
وی یادآور شد: این افزایش پرواز با توجه به محدودیت فضای در دسترس در محیط پایانه (ترمینال) و با صبر و همکاری شرکتهای هواپیمایی و مردم محقق شده است.
مدیر فرودگاه آیتالله جمی آبادان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت رفع کوتاه مدت مشکلات فرودگاه به لحاظ فضای در دسترس گفت: تمهیداتی در جهت افزایش یکهزار و 500 مترمربع فضا به سالن ترمینال برنامهریزی و درحال اجرا است که امید میرود این فضا تا پایان نیمه اول سال جاری به بهره برداری برسد.
*برنامهریزی برای افزایش و برقراری پروازهارضایی با اشاره به نزدیکی عراق به این منطقه و کثرت ترددها، افزود: با برنامهریزی و بازنگری مناسب در امور، میتوان نسبت به افزایش و برقراری پروازهای بیشتر اقدام کرد.
وی اظهار کرد: در برنامه بلندمدت پیشبینی شده برای توسعه فرودگاه، منطقه آزاد اروند به عنوان یک محور اقتصادی در خاورمیانه دیده شده و خلیج فارس نیز در بخش جنوبی منطقه به عنوان یک موقعیت استثنایی مورد توجه و نگاه ویژه برای سرمایهگذاری قرار گرفته که وجود فرودگاه آبادان در این منطقه نقطه عطف این ظرفیت است.
مدیر فرودگاه آیتالله جمی آبادان با تاکید بر آنکه باید از تمام فرصتها و ظرفیتهای منطقه آزاد اروند در جهت توسعه و بهبود شرایط فرودگاه بهره ببریم، تصریح کرد: این موضوع برای ما بسیار حائز اهمیت است ضمن آنکه یک استراتژی مشارکتی و تعاملی را میطلبد.
رضایی یادآور شد: در زمان حاضر پروژههای بزرگ و گامهای توسعهای قابل تاملی به صورت مشارکتی و با همکاری سازمان منطقه آزاد اروند و شرکت فرودگاههای کشور در فرودگاه آیت الله جمی آبادان آغاز شده که این مسئله تاکیدی بر این فرصت استراتژیک است.
وی از احداث ترمینال 5 هزار مترمربعی، نصب دستگاه فرود اتوماتیک، احداث پارک دو کیلومتری بلوار ورودی، احیاء و ایجاد فضای سبز محوطه و دیگر موارد به عنوان برخی از تعاملات دو جانبه میان منطقه آزاد اروند و شرکت فرودگاهها نام برد.
رضایی با قدردانی از همکاری و تعامل بسیار خوب سازمان منطقه آزاد اروند با این فرودگاه گفت: سازمان منطقه آزاد اروند در جهت توسعه فرودگاه برنامههایی را در قالب کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت پیشبینی کرده که به فراخور به انجام می رساند.
به گفته مدیر فرودگاه آیتالله جمی آبادان، در زمان حاضر این فرودگاه بیش از 100 پرواز داخلی و خارجی را به طور هفتگی و به مقاصد شیراز، تهران، اصفهان، مشهد، خارک، بندرعباس، شارجه سرویس دهی میکند و آماده پذیرش پروازها در مسیرهای مورد استقبال و پرتردد است.