برداشت چای ترش
برداشت چای ترش در مزارع خوزستان از اوایل آبان آغاز شده و تا پایان آذر ادامه دارد. امسال شرایط مزارع چای ترش در خوزستان در مقایسه با سال گذشته وضعیت مناسبی نداشته است. آفتی مانند شپشک آردی گیاه یا شپشک سفید این مزارع را مورد حمله قرار داده و نیازمند توجه ویژه جهاد کشاوری استان به این موضوع است.
این آفت به صورت تودههای پنبهای و کرکی در سطح برگها یا ساقههای گیاه ظاهر میشود.با محصول تَر چای ترش، مربا، لواشک، شربت و... تهیه میشود اما عمده مصرف این محصول به صورت خشک است که مورد توجه مردم است. چای ترش یک گیاه وحشی است که با کمترین مصرف آب و کود رشد میکند و میتواند به تولید برسد.
علی معرف
مرجع / ایرنا