تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۵
کد خبر: ۸۷۹۹۰
تعداد نظرات: ۹ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
خبرهای خوش عالیپور برای مردم خوزستان!!!

10حلقه چاه جدید نفت در محدوده فرودگاه اهواز / 6 طرح ازدیاد برداشت از میدانهای نفتی جنوب

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت:پس از هماهنگی های بین بخشی ، 10حلقه چاه نفتی در محدوده فرودگاه اهواز حفاری خواهد شد.

بیژن عالی پور  افزود: میدان نفتی کشف شده در محل فعلی فرودگاه اهواز جزو میدان های واقع در حوزه عملیاتی شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون است و مذاکره برای فعالیت های نفتی در این محدوده در حال انجام است.

10حلقه چاه جدید نفت در محدوده فرودگاه اهواز / 6 طرح ازدیاد برداشت از میدانهای نفتی جنوب

وی اضافه کرد: فرودگاه جدید اهواز در جاده برومی احداث می شود و محل فعلی فرودگاه اهواز محل فعالیت های نفتی به منظور حفاری چاه های نفتی خواهد شد.

بر اساس مطالعات انجام شده علاوه بر محدوده فرودگاه بین المللی اهواز ، مناطق شهری کوروش، جواهری و زیتون اهواز نیز روی این لایه نفتی قرار گرفتند.

همچنین بیژن عالی‌پور مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب پیش از این در خصوص هدف از اجرای پروژه‌های پژوهشی ازدیاد برداشت از مخازن نفتی توسط دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی گفت: هدف اصلی از این طرح انجام مشاوره علمی و اجرای پژوره‌های پژوهشی جهت افزایش ضریب بازیافت نفت و بهبود روشهای تولیدی از مخازن مشمول طرح توسط دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی است که در راستای مطالبات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تولید علم از ثروت و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی صورت می گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا و بر مبنای تصمیم مهندس زنگنه وزیر محترم نفت و مهندس جوادی مدیرعامل محترم شرکت ملی نفت، در قالب یک طرح دراز مدت ۱۰ ساله با همکاری و همراهی شرکت ملی نفت ایران، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی منتخب، به مشاوران عالی صنعت نفت جهت بهبود روش‌های تولید فعلی و افزایش ضریب بازیافت از مخازن نفتی تبدیل و از توانمندی آنها استفاده خواهد شد.

عالی پور تصریح کرد: شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در این طرح به عنوان اصلی‌ترین مجری در وزارت نفت مطرح است. در فاز نخست این طرح، ۹ میدان نفتی از سوی شرکت ملی نفت ایران برای واگذاری به دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشور انتخاب شد که ۶ میدان در حوزه فعالیت مناطق نفتخیز جنوب واقع است. یعنی در فاز اول اجرای طرح بیش از ۶۵ درصد میادین به عهده این شرکت گذاشته شده است.

وی خاطرنشان کرد: بدون شک این مسئله بیانگر وجود پتانسیل مناسب در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برای اجرای طرح می‌باشد. این میادین شامل اهواز، گچساران، کوپال، منصوری، کرنج و بی بی حکیمه است که به ترتیب از سوی پژوهشگاه صنعت نفت، دانشگاه صنعت نفت، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی و پژوهشکده ازدیاد برداشت از مخازن اجرا خواهند شد.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اظهار داشت: صنعت نفت با بیش از یکصد سال سابقه تولید از مخازن نفت و گاز همواره به عنوان مصرف‌کننده تکنولوژی محسوب شده است. وجود کارشناسان با تجربه، داشتن اطلاعات کافی از مخازن کربناته و تنوع میادین تولید شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب شرایطی بوجود آورده تا در صورت بکارگیری پتانسیل‌های علمی در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی بتوان امید داشت در آینده نه چندان دوری شاهد دستیابی به تکنولوژی بومی در زمینه‌های مختلف نیازهای صنعت از جمله ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز باشیم.

وی گفت: مدیریت و کارشناسان این شرکت مصمم هستند کلیه امکانات و توانایی خود را در جهت تحقق اهداف این طرح بکار گیرند. در این راستا در اولین اقدامات انجام شده بعد از جلسه مشترک مسئولان شرکت ملی نفت ایران با رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی که در تاریخ ۲۹ دی ماه امسال برگزار گردید، اقداماتی انجام شده که از جمله آنها برگزاری جلسات متعدد مدیریتی و کارشناسی در این شرکت جهت بررسی روش‌های اجرایی طرح، دعوت از برخی دانشگاه‌ها جهت ارائه اطلاعات و عملکرد میادین و همچنین بازدید میدانی از تاسیسات مربوطه قبل از انعقاد قرارداد رسمی، آماده نمودن دفتر اختصاصی برای مجریان پژوهشی با تجهیزات لازم جهت انتقال سریع اطلاعات و برگزاری جلسات مشترک با کارفرما، قابل ذکر است. در این مدت همچنین تمام اطلاعات میادین منتخب جهت تحویل به مشاوران پژوهشی هر میدان آماده شده است.

عالی پور افزود: این طرح به صورت دراز مدت ۱۰ ساله اجرا می‌شود. اولین نکته مهم این است که مشاوران پژوهشی شامل دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های منتخب، خود را برای یک همکاری دراز مدت با صنعت نفت مهیا کنند. از طرف دیگر دیدگاه‌های کارشناسان و مسئولان شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب مبنی بر همکاری دراز مدت با آنها می‌باشد. با توجه به ساز وکار بوجود آمده در شرکت ملی نفت ایران مقرر شده است در صورت هر گونه مشکلی در مراحل اجرای طرح سریعاً راهکار مناسبی جهت رفع آن توسط مدیریت مشخص شود تا اهداف ترسیم شده به طور کامل محقق شود.

وی یادآور شد: در جلسه ای که با حضور عمادی مدیر محترم پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران در اهواز برگزار شد در خصوص مسائل حقوقی و قراردادی، ساختار طرح و فرآیند اجرایی طرح بررسی‌های لازم به عمل آمد و برای هرچه سریعتر عملیاتی شدن طرح تصمیمات لازم گرفته شد. در این جلسه مقرر شد نخستین قرارداد با دانشگاه ها در بهمن ماه امسال در اهواز امضا شود و پس از آن قرارداد سایر میادین با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی منتخب امضا گردد.
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۹
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۸
1
26
خدایی کجای این خبر واسه اهوازیای عزیز خوشه
این طرح یعنی الودگی نفتی میاد دم در خونه هاشون
یعنی وسط شهر میشه بمب و کوچکترین سهل انگاری مساوی فاجعه
یعنی شدت بیش از پیش انواع مسمومیت ها و سرطان ها و الودگی ها و بیماری های پوستی
در مورد درامدش هم که حرفی به میون نمیاد حتما طبق روال قبل اول بره تو خزانه و بعد سراسر کشور یکسان چه اونی که خاک می خوره چه اونی که توی بهترین اب و هوا زندگی می کنه واقعا متشکریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۸
0
18
انگار قراره عوایدش برسه به خوزستانیا که خبر خوش اعلام کرده!
آخه حفاری توی منطقه فرودگاه!!! وسط شهر!!
سادات
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۸
0
15
میخوام نباشه همیچین خبر خوشی ای کاش نفتی تو خوزستان نبود یکدفعه بگید کل اهواز بشه خالی از سکنه! همون بلایی رو که سر مسجدسلیمان آوردند میخوان سر اهواز پیاده کنند
امیر چراغی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۸
0
14
دوست عزیز، محسن، بسیار زیبا گفتی
از آسمان طلا هم ببارد برای ما هیچ شعفی ندارد...
کاش کمی درک وجود داشت
هدایت زاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۸
0
5
سلام این کارهای ÷زوهشی نیاز به افراد متخصص و متعهد و کار بلد دارد که شما اکثر انان را برکنار یا تغیر داده ایی ؟؟؟؟؟؟؟ ببخشید تجدید نظر کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۸
0
11
با سلام
اين كه ميدان يا لايه جديدي نيست و همان مخزن اهواز است كه از پايين تر از كريت كمپ تا بعد از پليس راه انديمشك ادامه دارد و خط وسط آن سه راه فرودگاه هست٠ضمن اين كه براي مردم خوزستان جز آلودگي آب،هوا وخاك ارمغاني ندارد٠
نازنین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۹
0
5
این زهره ماره نه خبره خوش، این خبر برای استانهای دیگه خوشه، از جمله تهران اصفهان ... پول نفت میره تو جیبشون یه کمی با کلاس میشن.
ابراهیم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
0
3
باسلام تنهاجلگه ایران خوزستان وتنهادرآمدارزی هنگفت ایران نفت درطول یکصدسال اخیرتاکنون چندتا وزیرنفتی وآبی وزارت نفت ووزارت نیرو خوزستانی بوده اند چرا این چه عدالتی وعلمی ومدیریتی تدبیری که دردیگران است اماخوزستانی فاقدآن است حال وخوشحالی بمن دست نحواهددادچون حال روزخودت وخودم ومردم ودیارم رادرسی وچندسال اخیربادنیاقیاس نمیکنم بلکه بااستان کویری اصفهان میکنم
ميثم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۱
0
3
با سلام.
اين خبر واسه غير خوزستانيها خوشه خوشه.
نمونش اينكه هيئت مديره و مدير عامل و اكثر مديران شركت هواپيمايي نفت كه يك شركت خوزستانيه غير بومي هستن و دارن اين شركت رو هاپولي ميكنن.
آقاي عاليپور شما از نفوذتون استفاده كنيد و شركت هواپيمايي نفت رو از چنگال غير بوميها در بياريد و اداره اونو به فرزندان خوزستان بسپاريد. به اين ميگن خبر خوش
captcha
آخرین اخبار