رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: امسال ۵۳ هزار کیلو ذرت شیرین از اراضی شهرستان اندیمشک در بخشهای مختلف شهری و روستایی بر داشت میشود.
محمد جعفر آفرین اظهار داشت: ذرت شیرین برای اولین در خوزستان کشت ذرت در اراضی کشاورزی اندیمشک در منطقه پشمینه زار به کشت این محصول اختصاص یافته است.
رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک عنوان کرد: با آغاز فصل برداشت امسال بیش از پنجاه و سه هزار کیلو ذرت شیرین از چهار هزار هکتار اراضی زیر کشت این محصول در اندیمشک برداشت شده است.
وی گفت: ذرت خشک که در دنیا با نام سویت کرن شناخته میشود از خانواده دانههای روغنی و محصول ذرت است که نسبت به ذرت عادی عواید اقتصادی و ارزش غذایی بهتری دارد.
آفرین بیان کرد: یکی از عواملی موثر اقتصادی کشت این محصول، برداشت دو برابری ذرت شیرین توسط کشاورز است که تفاوت صد درصدی در برداشت این محصول نسبت به ذرت عادی دارد.
وی افزود: در این محصول عملیات برداشت به صورت بلال چینی انجام میشود که علاوه بر سالم سازی این محصول در افزایش فرصتهای اشتغالی تامین خوراک انسانی و تامین نیازهای جسمانی فردی دارای فواید گستردهای است.
سرپرست جهاد کشاورزی اندیمشک بیان کرد: تا کنون نیاز کشور در بخش خوراک انسانی به محصول ذرت شیرین با وارد این محصول انجام میشده است که با توجه به نیاز بازار مصرف و خروج ارز از کشور و طراحی برنامههای پیش بینی شده و در صورت حمایت از تولید کنندگان این محصول، در آینده نزدیک شاهد خود کفایی کشور در این محصول خواهیم بود.
وی افزود: با توجه به فواید اقتصادی و غذایی این محصول شاهد استقبال کشاورزان از کشت این محصول در شهرستان خواهیم بود و امسال بیش از بیست هکتار از اراضی اندیمشک در بخشهای شهری و روستایی به کشت ذرت شیرین اختصاص یافته است که پیش بینی میشود تولید این محصول در شهرستان به حدود پنج برابر حجم کنونی برسد.
آفرین بیان کرد: محصول ذرت شیرین برداشت شده در اراضی اندیمشک با اتمام فصل برداشت پس از تامین نیاز بازار شهرستان و منطقه به بازار مصرف کشور صادر میشود.