فرماندار ویژه دزفول گفت: با احداث کارخانه قند دزفول مشکل انتقال محصول چغندرقند تولید منطقه شمال خوزستان به سایر استانها بر طرف شده و کشت این محصول در منطقه رونق میگیرد.
تعطیلی دو کارخانه چغندرقندی استان خوزستان موجب شده تا محصول چغندرقند تولید کشاورزان خوزستانی برای تبدیل به شکر به کارخانه های اصفهان و کرمانشاه منتقل شود.
حبیب اله آصفی روز دوشنبه از اختصاص زمین در مجاورت پادگان شهید باکری برای احداث کارخانه قند دزفول خبر داد و گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده عملیات اجرایی کارخانه قند دزفول همزمان با چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری ، روز دزفول آغاز می شود.
وی اعتبار پیش بینی شده برای ساخت و راه اندازی کارخانه قند دزفول را هشت هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این اعتبار با سرمایه گذاری بخش خصوصی و اعتبارات دولتی تامین می شود.
آصفی با اشاره به اینکه با راه اندازی این کارخانه 500 موقعیت شغلی در شهرستان دزفول ایجاد می شود گفت: کارخانه طراحی شده برای دزفول ظرفیت استحصال 700 تن چغندر قند را در روز دارد.
احیای مجدد کشت چغندرقند در منطقه شمال خوزستان از سال زراعی گذشته موجب استقبال گسترده کشاورزان منطقه از کشت این محصول شد به طوریکه سطح زیر کشت این محصول که در سال زراعی گذشته در این منطقه حدود دو هزار هکتار بود امسال به چهار هزار و 200 هکتار افزایش یافت.
کشت چغندرقند در استان خوزستان به دلیل ایجاد تناوب زراعی از اهمیت بالایی برخوردار است.
خوزستان ظرفیت کشت 10 هزار هکتار چغندر قند را دارد که لازمه رسیدن به این میزان احیای مجدد کارخانه های قند اهواز و دزفول میباشد.
حالا بروید ادعای ساخت کارخانه جدید باشید
وای به حالتان