معاون اجرایی مرکز مدیریت حوادث فوریتهای پزشکی گفت: در فوریتهای پزشکی کشور ظرفیت جذب ۱۰ هزار نفر وجود دارد و به دلیل اینکه در این رشته نیازمند نیرو هستیم فارغ التحصیلان این رشته به راحتی جذب میشوند.
جعفر میعادیفر اظهار داشت: طرح پوشش فراگیر اورژانس کشور جزو بزرگترین کارهایی است که امسال برای اورژاس کشور انجام شده که در دو برنامه به تصویب هیئت وزیران رسیده است.
معاون اجرایی مرکز مدیریت حوادث فوریتهای پزشکی با بیان اینکه در این طرح شاخصها و اینکه گسترش پایگاه و لجستیک به چه شکل آمایش پیدا کند مطرح شده است، گفت: کار کارشناسی آن در منطقه انجام شده و نیازهای منطقه مورد مطالعه قرار گرفته شده است. این نیازها بر مبنای شاخصهایی است که در این طرح پیش بینی و مصوب شده است.
میعادیفر بیان کرد: از سال 84 تا کنون تعداد پایگاههای اورژانس و نیروی انسانی در کشور سه برابر شده است و همچنین روشهای جدید ارائه خدمات مانند خدمات هوایی ارائه شده است.
وی با اشاره به حوادث پر تلفات، اظهار کرد: برای پوشش این نوع حوادث اتوبوس اورژانسهایی با ظرفیت بالای 10 نفر در نظر گرفته شده است و بیمارستانهای صحرایی متحرک نیز وجود دارد.
معاون اجرایی مرکز مدیریت حوادث فوریتهای پزشکی ایجاد رشته فوریتهای پزشکی در دانشگاههای پزشکی کشور در مقطع کاردانی و کارشناسی را در راستای اموزش بهتر نیرو در کشور دانست و اظهار داشت: در تلاشیم این رشته را در مقطع کارشناسی ارشد نیز ایجاد کنیم.
میعادیفر عنوان کرد: در فوریتهای پزشکی کشور ظرفیت جذب 10 هزار نفر وجود دارد و به دلیل اینکه در این رشته نیازمند نیرو هستیم فارغ التحصیلان این رشته به راحتی جذب میشوند.
وی افزود: کارانههایی که قبلا به پرسنل بیمارستان داده میشد از مهر ماه امسال به پرسنل فوریتهای پزشکی نیز پرداخت میشود و سال آینده نیز بهتر خواهد شد.
معاون اجرایی مرکز مدیریت حوادث فوریتهای پزشکی با اشاره به موضوع ارتقای علمی و آموزشی پرسنل فوریتهای پزشکی کشور، بیان کرد: گامهای موثری در این باره برداشته شده که در حال پیش بینی اقدامات لازم برای ارتقا سطح آموزشی و ارتقای دانش پرسنل به دانش روز و آخرین دستاوردهای اورژانسی دنیا هستیم.
میعادیفر تاکید کرد: از سال آینده آموزشهای تخصصی و دورههای مربوطه آغاز میشود.