رییس اداره روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آبفا روستایی خوزستان از پرداخت حقوق معوقه کارکنان این شرکت خبر داد.
دانیال احمدی روز شنبه اظهار کرد: در هفته نخست آبان امسال که مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خوزستان منصوب شد کارکنان این شرکت اعم از رسمی، پیمانی و قراردادی به مدت چهار ماه حقوق و مزایای خود را دریافت نکرده بودند و در شرایط سخت مالی به سر می بردند.
وی اضافه کرد: این فشار ها با توجه به آغاز سال تحصیلی و ملزومات دانش آموزان در این مقطع زمانی بر کارکنان شرکت مضاعف شد که با تلاش های مدیر عامل و همراهی استاندار خوزستان و معاون برنامه ریزی و عمرانی و نیز نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی به تدریج حقوق عقب افتاده کارکنان تا بهمن امسال پرداخت شد.
رییس اداره روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی خوزستان با اشاره به تقدیر کارکنان از مدیرعامل جدید در این چارچوب اضافه کرد: این مهم در کنار بهره برداری از هفت پروژه آبرسانی به روستاهای استان در دهه مبارک فجر با وجود کمبود اعتبارات و دیگر عملکرد های شرکت آب و فاضلاب روستایی خوزستان در جهت بهبود وضعیت آبرسانی به روستاها ناشی از توجه، تلاش و روحیه جهادی مدیریت و کارکنان شرکت است.