تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۵
کد خبر: ۸۳۵۰۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

قائم‌مقام استقلال خوزستان:از ممنوع​المصاحبه بودن بازیكنان اطلاعی ندارم

قائم‌مقام باشگاه استقلال خوزستان می‌گوید اطلاعی از ممنوع‌المصاحبه شدن بازیكنان ندارد.

علی پوركیانی در ابتدا درباره شرایط این تیم، اظهاركرد: تمرینات تیم آغاز شده است و امروز (چهارشنبه) نیز یك بازی دوستانه با پرسپولیس بهبهان داریم. تمرینات‌مان منظم و خوب برگزار می​شود تا تیم از بازی آینده‌مان با امتیاز از مشهد برگردد.

وی عنوان‌كرد: روحیه تیم نیز خوب است و بهتر هم خواهد شد، چرا كه تیم ما از بازیكنان جوان و باتجربه تشكیل شده است و ان‌شاالله باتجربه​های تیم و مربیان در بحث روحی روانی با بازیكنان جوان​تر كار خواهند كرد.

قائم‌مقام باشگاه استقلال خوزستان درباره این‌كه گویا مدیریت باشگاه برای دوری تیم از حواشی، بازیكنان را ممنوع​المصاحبه كرده است، گفت: من از این موضوع اطلاعی ندارم و اگر مدیرعامل باشگاه چنین تصمیمی را گرفته، درست است.

وی همچنین درباره ممنوع​المرخصی كردن بازیكنان از سوی عبدالله ویسی به دلیل نتایج بد این تیم در چند بازی اخیر، عنوان‌كرد: این را هم باید از خود ویسی بپرسید، چرا كه سرمربی باید پاسخگو مسایل فنی تیم باشد.

پوركیانی در پایان درباره جدایی سردارف، مربی دروازه​بانان این تیم، گفت: سردارف به دلیل بیماری​ای كه داشت به كشورش كرواسی رفت و بعد به ما اعلام كرد كه به دلیل این بیماری نمی​تواند با ما ادامه همكاری داشته باشد و سپس بر اساس صلاح‌دید کادرفنی و موافقت مدیریت باشگاه، فرشاد بختیاری​زاده كه از مربیان تیم​های پایه و بزرگسالان باشگاه است، جایگزین او شد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار