تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۸
کد خبر: ۸۲۶۷۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
به ارزش 10 میلیارد ریال صورت گرفت

افتتاح 4 طرح عمرانی و خدماتی در شهر صرخه

چهار طرح عمرانی و خدماتی در شهر صرخه بهره‌برداری شد.

فرماندار شهرستان شوش شب گذشته در آئین افتتاح پروژه‌های شهر صرخه اظهار کرد: مطالبات مردم برای توسعه زیرساخت‌ها در مناطق روستایی هدفگذاری شده و در این زمینه طرح‌هایی تهیه شده و یا در دست اجراست.

رضا نجاتی افزود: از این طرح‌ها حدود چهار طرح به ارزش 10 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده که هزینه‌های آن از محل اعتبارات استانی و شهرستان تأمین شده است.

وی در تشریح این طرح‌ها عنوان کرد: این طرح‌ها شامل ایستگاه‌ آتش‌نشانی و ساختمان اداری شهرداری صرخه ـ فتح‌المبین، دهیاری روستای مالحه بخش فتح‌المبین و طرح‌های عمران شهری هستند.

نجاتی با بیان اینکه خدمت‌رسانی به مناطق کمتر توسعه یافته و روستاها از مهمترین وظایف جمهوری اسلامی است، گفت: طرح‌های مورد بهره‌برداری در شهر فتح‌المبین اقدامی بزرگ در راستای توسعه این منطقه مرزی بوده و البته اجرای طرح‌های مختلف عمرانی در سند توسعه شهرستان لحاظ شده است.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار